Főoldal Filmek Darkseid is szerepelni fog a Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatában
Filmek

Darkseid is szerepelni fog a Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatában

A DC bivalyerős gonosza, Darkseid is feltűnik

476

Tegnap végre a Warner Bros. elszánta magát, és megerősítette, hogy az évek óta tartó kampányok és pletykák után végre bemutatják Az Igazság Ligájából a Snyder Cutot valamikor 2021-ben az HBO Max streamingszolgáltatón. A rendezői változat azonban még közel sincs teljesen kész, becslések szerint a gyártási költsége 20-30 millió dollár közzé tehető, azonban a stúdió ezen nem fog tétovázni, szó nélkül kész kifizetni az összeget a filmért.

A DC univerzum egyik legerősebb gonosztevője, Darkseid is szerepelni fog a Snyder Cut kiadásban, ahogy arról az elmúlt években számtalan koncepciós tervet megosztott már maga a rendező. Az egyik legnagyobb különbség a Snyder Cut és a mozikban bemutatott film között, hogy eredetileg az Új Isten Darkseid nagyobb szerepet kapott volna a filmben. A kétrészesre tervezett Az Igazság Ligája első részét azonban teljesen átdolgozta a stúdió és a Marveltől érkezett Whedon, még az antagonistát is megváltoztatta, így az unokaöcs Steppenwolf lépett elő első számú rosszfiúvá, s az eredeti főgonosznak szánt Darkseid csak egy rövid említést kapott a filmben.

Most azonban, hogy bejelentették az eredeti feldolgozást, Darkseid biztosan ott lesz majd a közel négyórás filmben, de hogy milyen nagy szerepet kap a DC képregények rettegett gazembere, egyelőre nem ismert, mint ahogy azt sem tudni, pontosan mikor fogják majd bemutatni a filmet, csak 2021 szerepel a bejelentett film neve mellett.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...