Főoldal Filmek Darkseid tombol Az Igazság Ligája legújabb forgatási képén
Filmek

Darkseid tombol Az Igazság Ligája legújabb forgatási képén

Még mindig ott tartunk, hogy mi lett volna, ha Zack Snyder nem távozik Az Igazság Ligája éléről, és befejezi a filmet, amiben Darkseid is szerepelt volna.

793
Az Igazság Ligája

Még mindig ott tartunk, hogy mi lett volna, ha Zack Snyder nem távozik Az Igazság Ligája éléről, és befejezi a filmet, amiben Darkseid is szerepelt volna.

Minden jel arra utal, hogy Zack Snyder Végtelen háború és Végjáték részekhez hasonló kétrészes történettel szerette volna zárni a DC Moziverzum éráját. A történet egyetlen szépséghibája az a Joss Whedon, aki forgatás közben váltotta Snydert, miután tragikus hirtelenséggel meghalt a rendező lánya, ezért kénytelen volt lemondani a hátralévő feladatokat.

A Marveltől átigazolt direktor azonban vette a bátorságot, beszámolók szerint bő 80 oldallal megtoldotta Snyder eredeti forgatókönyvét, komplett részeket írtak át a Warner Bros. stúdió kérésére, és számtalan jelenetet újraforgattak. Az eredményt pedig már mindenki ismeri: siralmas végkifejlet született. Még a főgonoszt is kivágták a filmből, pedig Snyder végig azt tervezte, hogy a DC képregények legnagyobb ellenségét kapják a hősök, Darkseid megjelenik majd Az Igazság Ligája első részében, hogy aztán a másodikban Batman önfeláldozóan megmenti társai életét és az emberiségét.

A rajongók hangot is adtak nemtetszésüknek, látni szeretnék az eredeti vágást, amihez bennfentes hírek szerint rengeteg vizuális effektet elkészítettek. Erre rendszerint ráerősít Snyder is, aki időről-időre képet oszt meg a film forgatásáról, most éppen egy újabb sorozatot kaptunk Darkseidről, aki atlantisziakkal, amazonokkal, Zöld lámpásokkal, istenekkel és más szuperhősökkel harcol a képes forgatókönyvön. De Snyder még arra is tett utalást, hogy David Thewlis Arészként megjelent volna a csatatéren, de végül csak a Wonder Woman-filmben találkoztunk vele.

Sajnos Darkseid bemutatására még várnunk kell, hiszen a gonoszról eddig csak Wonder Woman mesélt Joss Whedon történetében, és az elkészült jeleneteket teljesen kivágta a filmből, pedig Snyder nagy terveket fűzött Darkseidhez.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.