Az Igazság Ligája

Darkseid tombol Az Igazság Ligája legújabb forgatási képén

Még mindig ott tartunk, hogy mi lett volna, ha Zack Snyder nem távozik Az Igazság Ligája éléről, és befejezi a filmet, amiben Darkseid is szerepelt volna.

Még mindig ott tartunk, hogy mi lett volna, ha Zack Snyder nem távozik Az Igazság Ligája éléről, és befejezi a filmet, amiben Darkseid is szerepelt volna.

Minden jel arra utal, hogy Zack Snyder Végtelen háború és Végjáték részekhez hasonló kétrészes történettel szerette volna zárni a DC Moziverzum éráját. A történet egyetlen szépséghibája az a Joss Whedon, aki forgatás közben váltotta Snydert, miután tragikus hirtelenséggel meghalt a rendező lánya, ezért kénytelen volt lemondani a hátralévő feladatokat.

A Marveltől átigazolt direktor azonban vette a bátorságot, beszámolók szerint bő 80 oldallal megtoldotta Snyder eredeti forgatókönyvét, komplett részeket írtak át a Warner Bros. stúdió kérésére, és számtalan jelenetet újraforgattak. Az eredményt pedig már mindenki ismeri: siralmas végkifejlet született. Még a főgonoszt is kivágták a filmből, pedig Snyder végig azt tervezte, hogy a DC képregények legnagyobb ellenségét kapják a hősök, Darkseid megjelenik majd Az Igazság Ligája első részében, hogy aztán a másodikban Batman önfeláldozóan megmenti társai életét és az emberiségét.

A rajongók hangot is adtak nemtetszésüknek, látni szeretnék az eredeti vágást, amihez bennfentes hírek szerint rengeteg vizuális effektet elkészítettek. Erre rendszerint ráerősít Snyder is, aki időről-időre képet oszt meg a film forgatásáról, most éppen egy újabb sorozatot kaptunk Darkseidről, aki atlantisziakkal, amazonokkal, Zöld lámpásokkal, istenekkel és más szuperhősökkel harcol a képes forgatókönyvön. De Snyder még arra is tett utalást, hogy David Thewlis Arészként megjelent volna a csatatéren, de végül csak a Wonder Woman-filmben találkoztunk vele.

Sajnos Darkseid bemutatására még várnunk kell, hiszen a gonoszról eddig csak Wonder Woman mesélt Joss Whedon történetében, és az elkészült jeleneteket teljesen kivágta a filmből, pedig Snyder nagy terveket fűzött Darkseidhez.

Total
25
Shares
Previous Article
Flash

Mutatjuk a képet, amikor Barry Allen találkozik Barry Allen karakterrel a Crisis on Infinite Earths forgatásán

Next Article
James Bond

A 007 Nincs idő meghalni producerei elárulták, hogy nő vagy férfi lesz a következő Bond

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!