Wide Screen
Image default
Filmek

Darkseid tombol Az Igazság Ligája legújabb forgatási képén

Még mindig ott tartunk, hogy mi lett volna, ha Zack Snyder nem távozik Az Igazság Ligája éléről, és befejezi a filmet, amiben Darkseid is szerepelt volna.

Minden jel arra utal, hogy Zack Snyder Végtelen háború és Végjáték részekhez hasonló kétrészes történettel szerette volna zárni a DC Moziverzum éráját. A történet egyetlen szépséghibája az a Joss Whedon, aki forgatás közben váltotta Snydert, miután tragikus hirtelenséggel meghalt a rendező lánya, ezért kénytelen volt lemondani a hátralévő feladatokat.

A Marveltől átigazolt direktor azonban vette a bátorságot, beszámolók szerint bő 80 oldallal megtoldotta Snyder eredeti forgatókönyvét, komplett részeket írtak át a Warner Bros. stúdió kérésére, és számtalan jelenetet újraforgattak. Az eredményt pedig már mindenki ismeri: siralmas végkifejlet született. Még a főgonoszt is kivágták a filmből, pedig Snyder végig azt tervezte, hogy a DC képregények legnagyobb ellenségét kapják a hősök, Darkseid megjelenik majd Az Igazság Ligája első részében, hogy aztán a másodikban Batman önfeláldozóan megmenti társai életét és az emberiségét.

A rajongók hangot is adtak nemtetszésüknek, látni szeretnék az eredeti vágást, amihez bennfentes hírek szerint rengeteg vizuális effektet elkészítettek. Erre rendszerint ráerősít Snyder is, aki időről-időre képet oszt meg a film forgatásáról, most éppen egy újabb sorozatot kaptunk Darkseidről, aki atlantisziakkal, amazonokkal, Zöld lámpásokkal, istenekkel és más szuperhősökkel harcol a képes forgatókönyvön. De Snyder még arra is tett utalást, hogy David Thewlis Arészként megjelent volna a csatatéren, de végül csak a Wonder Woman-filmben találkoztunk vele.

Sajnos Darkseid bemutatására még várnunk kell, hiszen a gonoszról eddig csak Wonder Woman mesélt Joss Whedon történetében, és az elkészült jeleneteket teljesen kivágta a filmből, pedig Snyder nagy terveket fűzött Darkseidhez.

Még több a témában...

James Gunn egy szívélyes üzenettel búcsúzott a The Suicide Squad forgatásától

Kévés Bence Mihály

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon