Wide Screen
Image default
Filmek

Zack Snyder megerősítette tervét, miszerint megölte volna Batmant Az Igazság Ligájában

Zack Snyder, Az Igazság Ligája rendezője megerősítette, hogy Batman feláldozta volna magát eredetileg a trilógiában.

Családi tragédia árnyékolta be Az Igazság Ligája forgatását, hiszen Zack Snyder forgatás közben vesztette el lányát, helyét pedig Joss Whedon vette át, ugyanakkor rendezői kreditet csak Snyder kapott a stáblistán. Később a Warner Bros. kiadta a DC Moziverzum jövőbeli tervét, amiben állítólag Ben Affleck karaktere, Batman feláldozta volna magát a Darkseid ellen vívott csatában.

Mikor az egyik Vero felhasználó megkérdezte a rendezőtől, hogy a Sötét lovag valóban feláldozta volna magát a történetben, Snyder megerősítette, hogy az eredeti terv szerint a trilógia utolsó felvonásában Ben Affleck hősi halált halt volna, hogy megmentse a világot.

Mindig is az volt a tervünk, hogy [Batman halálát] láttuk volna a végső fejezetben.
Zack Snyder

Erre már sohasem kerül sor, egyfelől Ben Afflecket utoljára láttuk a filmben, helyét Robert Pattinson vette át Matt Reeves történetében, másrészt pedig a Warner elkaszálta az univerzumot, egyelőre jelét sem adta annak, hogy folytatni szeretné a történetet, inkább az önálló szuperhősfilmekre fókuszálnak, most abban látják a jövőt.

Ami pedig a Snyder Cutot illeti, már képpel is alátámasztották a mítoszt, miszerint valóban létezik Zack Snyder vágása, csak a stúdió próbálta eltitkolni, s befogni a rajongók száját – erről minap maga a rendező osztott meg egy képet közösségi oldalán. A Warner elhatárolódik attól, hogy bemutassák a Snyder Cutot, habár pletykák szerint elérhető lesz majd az HBO Max streamingszolgáltatón jövő tavasszal.

Még több a témában...

Akár két Zöld Lámpása is lehet Az Igazság Ligájának

Ez lehet a címe a következő Batman játéknak

Héja Szabolcs

Joe Manganiello elmondta, mindössze csak tesztelték Deathstroke páncélját a jelenetben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon