Főoldal Filmek Zack Snyder felfedte Darkseid köntösét Az Igazság Ligája folytatásából
Filmek

Zack Snyder felfedte Darkseid köntösét Az Igazság Ligája folytatásából

Az Egyesült Államokban nagyban ünnepelték az Apák napját, amikor is Zack Snyder „King Daddy” címszó alatt megosztotta egy képet Az Igazság Ligája folytatás gonoszáról, Darkseid-ről.

79

Az Egyesült Államokban nagyban ünnepelték az Apák napját, amikor is Zack Snyder „King Daddy” címszó alatt megosztotta egy képet Az Igazság Ligája folytatás gonoszáról, Darkseid-ről.

Ha minden a tervek szerint megy, akkor múlt hétvégén mutatták volna be Az Igazság Ligája második részét, melynek főgonosza a DC képregényvilág egyik legfélelmetesebb alakja, Darkseid lett volna. Pár hete a Zack Snyder már megosztott egy képet Darkseidről, most újabb fekete-fehér képet kaptunk Az Igazság Ligája 2. főgonoszáról.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Habár a kép nem a legjobb minőségű, nem teljesen látszódnak a kontrasztok, a karakter is csak a távolból mereszti ránk gonosz tekintetét, de legalább már el tudjuk képzelni, hogy hogyan is festett volna Darkseid Snyder gondolatában. Reméljük, hogy hamarosan egy tisztább, közelibb képet is kapni fogunk a karakterről.

Darkseid

Snyder egy másik képet is megosztott rajongóival, amelyen Ray Fisher karakterét, Cyborgot látjuk. Olyan ez a kép, mintha Victor Stone rémálmában járnánk, egy pillanatig a családjával együtt látni a karaktert a filmben.

Cyborg

Talán a Warner Bros. már sohasem mutatja be Zack Snyder verzióját Az Igazság Ligájából, de ez nem jelenti azt, hogy Darkseidről le kellene mondanunk a DC filmes univerzumában. Előbb vagy utóbb a karaktert bemutatják majd egy filmben, és talán nem is kell olyan sokat várnunk arra az alkalomra, hiszen Ava DuVernay filmje, a New Gods erre tökéletes alkalom lenne.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...