Wide Screen
Image default
Filmek

Zack Snyder felfedte Darkseid köntösét Az Igazság Ligája folytatásából

Az Egyesült Államokban nagyban ünnepelték az Apák napját, amikor is Zack Snyder „King Daddy” címszó alatt megosztotta egy képet Az Igazság Ligája folytatás gonoszáról, Darkseid-ről.

Ha minden a tervek szerint megy, akkor múlt hétvégén mutatták volna be Az Igazság Ligája második részét, melynek főgonosza a DC képregényvilág egyik legfélelmetesebb alakja, Darkseid lett volna. Pár hete a Zack Snyder már megosztott egy képet Darkseidről, most újabb fekete-fehér képet kaptunk Az Igazság Ligája 2. főgonoszáról.

Habár a kép nem a legjobb minőségű, nem teljesen látszódnak a kontrasztok, a karakter is csak a távolból mereszti ránk gonosz tekintetét, de legalább már el tudjuk képzelni, hogy hogyan is festett volna Darkseid Snyder gondolatában. Reméljük, hogy hamarosan egy tisztább, közelibb képet is kapni fogunk a karakterről.

Darkseid

Snyder egy másik képet is megosztott rajongóival, amelyen Ray Fisher karakterét, Cyborgot látjuk. Olyan ez a kép, mintha Victor Stone rémálmában járnánk, egy pillanatig a családjával együtt látni a karaktert a filmben.

Cyborg

Talán a Warner Bros. már sohasem mutatja be Zack Snyder verzióját Az Igazság Ligájából, de ez nem jelenti azt, hogy Darkseidről le kellene mondanunk a DC filmes univerzumában. Előbb vagy utóbb a karaktert bemutatják majd egy filmben, és talán nem is kell olyan sokat várnunk arra az alkalomra, hiszen Ava DuVernay filmje, a New Gods erre tökéletes alkalom lenne.

Még több a témában...

A DC Filmek elnökei megosztották gondolataikat a készülő új filmekről

Kévés Bence Mihály

Megvan a Dwayne Johnson-féle Black Adam forgatókönyvírója

Andy Muschietti az Az rendezőjét kérték fel a The Flash-film elkészítésére?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább