Superman

Darkseid Az Igazság Ligája koncepciós rajzán, ahogy befolyásolja Supermant

Bemutattak egy koncepció rajzot Az Igazság Ligájából, előtérben Supermannel, mögötte pedig a DC legrettegettebb gonoszával, Darkseid-del.

Bemutattak egy koncepció rajzot Az Igazság Ligájából, előtérben Supermannel, mögötte pedig a DC legrettegettebb gonoszával, Darkseid-del.

Zack Snyder rendező a DC Moziverzum építése során mindvégig arra készült, hogy a megfelelő időpontban bemutassa a DC képregények legerősebb és legfélelmetesebb gonosztevőjét, Darkseid-et. A hírek szerint erre Az Igazság Ligája második részében került volna sor, miután az első részben Steppenwolf készítette elő a terepet Apokolips diktátorának, Darkseid-nek. Időközben sajnos azonban Synder távozott, és a Warner Bros. lefújta a teljes univerzumépítést. Ramesh De Silve most megmutatta, hogy Snyder hogyan is képzelte volna el Darkseid-et a DC-nél, miközben Supermant (Henry Cavill) befolyásolja a DC képregények rettegett gonosztevője.

Jól látható, hogy Superman azt a fekete ruhát viseli, amit Az Igazság Ligája előtt pletykáltak róla, szemei vörösen izzanak, és egy gonosztevő irányítja a hőst, miközben kezeit Superman vállára helyezi. Ugyan nem látjuk a gonosztevő arcát, csak vörös szemét, de egy percig sem kérdéses, hogy Darkseid-et látjuk Superman mögött. Sajnos azonban azt nem tudjuk megmondani, hogy Darkseid mikor fog bemutatkozni a filmvásznon, miután Az Igazság Ligája megbukott és vele együtt a DC Moziverzum. Talán az egyik önálló részben szerepet kap, miután Steppenwolf kudarcot vallott.

Total
5
Shares
Previous Article

Új híreket kaptunk a következő Assassin’s Creed játékról!

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Kevin Feige elárulta, hogy miért volt spoileres a Bosszúállók: Végjáték címe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!