Az Igazság Ligája

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

A sokat pletykált A zöld lámpások is szerepet kapnak?

Miután a Warner Bros. bejelentette a Snyder Cutot, azaz Az Igazság Ligája rendezői változatát az HBO Max streamingszolgáltatóra, a filmkészítő előszeretettel oszt meg dolgokat a filmről. Többek között már a bejelentés után megerősítette, ahogy eredetileg elképzelte, Darkseid is szerepelni fog a filmben. Majd erről egy teaser videót is megosztott, melyben Diana hercegnő derűs arcáról lefagy a mosoly, amikor megpillantja az Apokalips bolygó istenét.

A rendező az elmúlt napokban a Vero közösségi oldalon válaszolt rajongói kérdésekre, amiből megtudtuk, hogy a történetvezetés mellett a karaktereket is átdolgozzák, Steppenwolf eredeti jelmezében tesz látogatást a Földre. De másra is fény derült, például utalást kaptunk A zöld lámpásokra és Kevin Costner karakterére, Pa Kentre. Az egyik rajongó nemes egyszerűséggel megkérdezte, hogy mire utal a Unit The 7, mire Snyder egy kacsintó emojival válaszolt.

Az Igazság Ligája egyik visszaemlékezésében Yalan Gur, A zöld lámpások egyik tagjával találkoztunk a filmben, amikor az emberek, az atlantisziak és az amazonok csapnak össze Steppenwolffal. A karakterrel Steppenwolf végzett, a gyűrűnek pedig nyoma veszett. Egy ideje már pletykálnak arról, hogy a gyűrű új gazdára talált, és Bruce Wayne találkozott volna Tomar-Re és Kilowog hősökkel a Snyder Cutban.

Egy másik rajongó pedig arra szeretett volna választ kapni, hogy Jonathan Kent még egyszer feltűnik-e a DC Moziverzumban, mire Snyder ismét egy kacsintó emojival válaszolt. Alighanem ez lehet Kevin Costner utolsó szerepe a DC Moziverzumban. És még több mindent megtudunk majd a DC FanDome virtuális találkozón augusztus 24-én.

Total
1
Shares
Previous Article
Steppenwolf

Zack Snyder megerősítette, hogy Steppenwolf eredeti tervei kapnak helyet a rendezői változatban

Next Article
Yellowstone

A Yellowstone a nézettségi lista tetején, a Trollok pedig hatalmasat ugrottak felfelé

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!