Wide Screen
Image default
Filmek

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

A sokat pletykált A zöld lámpások is szerepet kapnak?

Miután a Warner Bros. bejelentette a Snyder Cutot, azaz Az Igazság Ligája rendezői változatát az HBO Max streamingszolgáltatóra, a filmkészítő előszeretettel oszt meg dolgokat a filmről. Többek között már a bejelentés után megerősítette, ahogy eredetileg elképzelte, Darkseid is szerepelni fog a filmben. Majd erről egy teaser videót is megosztott, melyben Diana hercegnő derűs arcáról lefagy a mosoly, amikor megpillantja az Apokalips bolygó istenét.

A rendező az elmúlt napokban a Vero közösségi oldalon válaszolt rajongói kérdésekre, amiből megtudtuk, hogy a történetvezetés mellett a karaktereket is átdolgozzák, Steppenwolf eredeti jelmezében tesz látogatást a Földre. De másra is fény derült, például utalást kaptunk A zöld lámpásokra és Kevin Costner karakterére, Pa Kentre. Az egyik rajongó nemes egyszerűséggel megkérdezte, hogy mire utal a Unit The 7, mire Snyder egy kacsintó emojival válaszolt.

Az Igazság Ligája egyik visszaemlékezésében Yalan Gur, A zöld lámpások egyik tagjával találkoztunk a filmben, amikor az emberek, az atlantisziak és az amazonok csapnak össze Steppenwolffal. A karakterrel Steppenwolf végzett, a gyűrűnek pedig nyoma veszett. Egy ideje már pletykálnak arról, hogy a gyűrű új gazdára talált, és Bruce Wayne találkozott volna Tomar-Re és Kilowog hősökkel a Snyder Cutban.

Egy másik rajongó pedig arra szeretett volna választ kapni, hogy Jonathan Kent még egyszer feltűnik-e a DC Moziverzumban, mire Snyder ismét egy kacsintó emojival válaszolt. Alighanem ez lehet Kevin Costner utolsó szerepe a DC Moziverzumban. És még több mindent megtudunk majd a DC FanDome virtuális találkozón augusztus 24-én.

Még több a témában...

Patty Jenkins válaszolt arra a kérdésre, hogy a Wonder Woman 3. lehet az utolsó film, amit ő forgat

Kévés Bence Mihály

A sötét lovag írója szerint a Warner Bros. azt akarta, hogy Joker eredettörténet kapjon

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2020] Az acélember írója, David S. Goyer egy alternatív befejezésről beszélt, illetve Supermannek miért kellett megölnie Zod tábornokot

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat