Főoldal Filmek Bemutatták az első kedvcsinálót Az Igazság Ligája rendezői változatából, benne Darkseiddel!
FilmekBREAKING

Bemutatták az első kedvcsinálót Az Igazság Ligája rendezői változatából, benne Darkseiddel!

Isten halott, befutott a Snyder Cut első ízelítője.

490
Wonder Woman

A Warner Bros. még múlt hónapban jelentette be a Snyder Cut változatot, amit valamikor 2021-ben fognak bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón. Mindeddig nem sokat lehet tudni a rendezői feldolgozásról, hogy pontosan milyen kiadásban fog megjelenni, egyben lesz látható a négy órásra tervezett film, vagy több részben lesz elérhető, de bizonyos szempontból lényegtelen is, a lényeg csak az, hogy jön az eredeti elképzelés, ami köszönő viszonyban sem áll a moziban bemutatott verzióval.

Nem sokkal korábban Zack Snyder rendező közösségi oldalán megosztotta Az Igazság Ligája rendezői változatának első kedvcsináló kis rövid előzetesét, melyben a frászt hozza Diana hercegnőre. Wonder Woman egy különös barlangfestményt vizsgál éppen, mialatt egy félelmetes gonosz karakterről mesél Lex Luthor a háttérben – itt azt a monológot halljuk, amit Luthor a mozis kiadás utolsó jelenetében mondott. Ez a titokzatos gonosz karakter nem más, mint Darkseid, akiről még felvételt is látunk a sneak peek végén.

Bár Darkseid várhatóan nem kap nagy szerepet benne, hiszen az eredeti elképzelés mindvégig az volt, hogy Az Igazság Ligája első rész előkészíti a terepet a DC félelmes karaktere előtt, s majd a második részben lesz ő a főszereplő. A tervek azonban teljesen megváltoztak, mikor a Marveltől átigazolt Joss Whedon, és az Új Istent teljesen kivágták a filmből, mindössze említést kapott csak a filmben.

Egyelőre ennyit tudunk a filmről, bár a rendező állítása szerint augusztus 22-én megrendezésre kerülő DC FanDome eseményen több DC Moziverzum alkotásról is lehull a lepel, köztük sorozatokat és filmeket is bejelentenek, és alighanem ekkor fog kiderülni Az Igazság Ligája bemutatója is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...