Főoldal Filmek Snyder egy képpel erősített rá, hogy Darkseid is szerepelni fog Az Igazság Ligája rendezői változatában
Filmek

Snyder egy képpel erősített rá, hogy Darkseid is szerepelni fog Az Igazság Ligája rendezői változatában

Darkseid is kiveszi majd részét a Snyder Cutban.

469
Darkseid

A Warner Bros. egy hete jelentette be, hogy jövőre bemutatják a Snyder Cut néven ismertté vált Az Igazság Ligája rendezői változatát, miután a rajongók éveken keresztül harcoltak, könyörögtek a stúdiónak. A stúdió vezetői végül beadták derekukat, s 2021-ben az HBO Max streamingszolgáltatón fogják közzétenni az akár négy órás változatot.

Több szempontból is nagyon vártuk a DC Moziverzum formációs filmjét, egyfelől ebben szedték össze a szuperhősöket a világból, másfelől pedig a DC legkeményebb ellenfele, Darkseid is képernyőt kapott volna. Ehhez képest nagy csalódásban volt részünk, mikor 2017-ben bemutatták a filmet, hiszen a gonoszt csak említéssel méltatták, helyét teljes egészében Steppenwolf töltötte be.

Snyder már korábban is megerősítette, hogy komoly tervei voltak az Apokolips zsarnok uralkodójával, aki már egészen biztosan ott lesz jövőre a rendezői változatban. Korábban láttunk egy tervet Darkseid jelenetéről, na most ezt színesben is megmutatta a világnak.

A Marvel példáját szerették volna másolni, hogy gonoszokon keresztül vezetik fel nekünk Darkseid érkezését, és a legnagyobb szerepet Az Igazság Ligája második részében kapta volna, ám kötve hisszük, hogy a történtek után erre valaha is sor kerülne, már csak azért sem, mert a Warner Bros. lemondott az univerzumépítésről, inkább az önálló filmekre csoportosította minden figyelmét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...