Darkseid

Snyder egy képpel erősített rá, hogy Darkseid is szerepelni fog Az Igazság Ligája rendezői változatában

Darkseid is kiveszi majd részét a Snyder Cutban.

A Warner Bros. egy hete jelentette be, hogy jövőre bemutatják a Snyder Cut néven ismertté vált Az Igazság Ligája rendezői változatát, miután a rajongók éveken keresztül harcoltak, könyörögtek a stúdiónak. A stúdió vezetői végül beadták derekukat, s 2021-ben az HBO Max streamingszolgáltatón fogják közzétenni az akár négy órás változatot.

Több szempontból is nagyon vártuk a DC Moziverzum formációs filmjét, egyfelől ebben szedték össze a szuperhősöket a világból, másfelől pedig a DC legkeményebb ellenfele, Darkseid is képernyőt kapott volna. Ehhez képest nagy csalódásban volt részünk, mikor 2017-ben bemutatták a filmet, hiszen a gonoszt csak említéssel méltatták, helyét teljes egészében Steppenwolf töltötte be.

Snyder már korábban is megerősítette, hogy komoly tervei voltak az Apokolips zsarnok uralkodójával, aki már egészen biztosan ott lesz jövőre a rendezői változatban. Korábban láttunk egy tervet Darkseid jelenetéről, na most ezt színesben is megmutatta a világnak.

A Marvel példáját szerették volna másolni, hogy gonoszokon keresztül vezetik fel nekünk Darkseid érkezését, és a legnagyobb szerepet Az Igazság Ligája második részében kapta volna, ám kötve hisszük, hogy a történtek után erre valaha is sor kerülne, már csak azért sem, mert a Warner Bros. lemondott az univerzumépítésről, inkább az önálló filmekre csoportosította minden figyelmét.

Total
3
Shares
Previous Article
Tom Cruise

Rendezőt kapott Tom Cruise új filmje, amit a Nemzetközi Űrállomáson forgatnak

Next Article
Superman

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!