Főoldal Filmek Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről
FilmekBREAKING

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Hamarosan Superman is visszatérhet.

493
Superman

Múlt héten a Warner Bros. sokkolta a világot, amikor megerősítették és bejelentették Zack Snyder rendezői változatát Az Igazság Ligájából, amit valamikor majd 2021-ben fognak bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón. Eközben egy másik jó hírt is kaptunk, miszerint Henry Cavill megkezdte a tárgyalásokat Superman visszatéréséről, ám a hírek szerint nem Az acélember folytatásáról van szó, hanem egy másik filmben lesz látható a kriptoni.

Hajnali órákban a Deadline arról számolt be, hogy a Mission: Impossible – Utóhatás és a Vaják filmből és sorozatból is ismerős angol színész tárgyal a stúdióval a visszatéréséről. Az borítékolható, hogy Superman szerepében és egy élőszereplős feldolgozás szerepében lesz újra látható, csak az nem ismert, hogy melyik alkotásról van szó. Bár a józan ész azt mondaná, hogy Az acélember második részéről beszélnek, amiről annyi pletyka és hír megjelent már, azonban a forrás azt cáfolta, hogy a 2013-as film második részéről folynának egyeztetések. Egy másik filmről lehet szó, amiben feltehetően más DC hősök is visszatérnek majd.

A Wonder Woman 1984 és James Gunntól a The Suicide Squad forgatásával is végeztek már, így nem valószínű, hogy ezekben látjuk legközelebb Supermant, és kötve hisszük, hogy a The Batman-filmbe beugrana egy vendégszerepre. Ugyanakkor az ajtót nyitva hagyták számos más DC alkotás előtt, ahol Superman szerepet kaphat, ilyen például a Shazam! második része, ahol ugye a film végén már láttunk cameot a hőstől (igaz ott nem Cavill bújt a maskarába). De készül a Black Adam is Dwayne Johnson főszereplésével, s az Aquaman 2. munkálatai is jövőre kezdődnek.

Supermannel legközelebb jövőre találkozhatnak a rajongók, amikor bemutatják a Snyder Cutot, amiben akár még a fekete ruhában is látható lesz a hős.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...