x
Filmek

Eredetileg Henry Cavill, mint Superman is szerepelt volna a Shazam!-ban

Amiért Henry Cavill és a stúdió nem tudott megegyezni a szerződésről, David F. Sandberg kénytelen volt kivágni a felvett jelenetet a Shazam!-ból.

Eredetileg Henry Cavill, mint Superman is szerepelt volna a Shazam!-ban
  • Publishedszeptember 2, 2019

Amiért Henry Cavill és a stúdió nem tudott megegyezni a szerződésről, David F. Sandberg kénytelen volt kivágni a felvett jelenetet a Shazam!-ból.

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. és a DC tanult Az Igazság Ligája hibájából, s már nem akarnak összefüggő univerzumot építeni, helyette inkább az önálló történetek elmesélésére fókuszálnak. A Wonder Woman sikere után tavaly év végén az Aquaman is kasszát robbantott, de nem lehet panasz a tavasszal bemutatott Shazam!-ra sem, hiszen mind kritikákban, mind bevételben jól teljesített.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”title”]

A Shazam! bemutatója előtt több pletykát is olvashattunk arról, hogy talán Henry Cavill, azaz Superman is szerepelni fog a filmben, ami végül csak részben lett csak igaz. A film egy Superman cameoval végződött, mikor meglepte Freddie Freeman-t az iskolai ebéd közben, azonban a szuperhőst csak nyaktól lefele mutatták.

Most azonban David F. Sandberg rendező megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint Henry Cavill valóban szerepelt a filmben:

[Superman] helyet foglalt az asztalnál, s egy rövid beszélgetést folytattak volna. Volt egy vicc az iskolai kajáról, és azután azzal ért volna véget a jelenet, hogy Freddie odahajolt hozzá és azt mondta volna: „Annyi kérdésem van”, de aztán kivágtuk a filmből.

Jó lett volna látni ezt a jelenetet a filmben, ám mivel a stúdió és a színész nem tudott megegyezni a folytatásról – a hírek szerint Cavill végleg szögre akasztotta köpenyét, s elköszönt a DC Moziverzumtól – törölték beugrását. Bár a Warner ezt igyekezett cáfolni közleményében, sajnos a színész jelét sem adja, hogy rövid időben belül visszatérne Supermanként, s a stúdió is inkább a Supergirl és új karakterek bemutatására fókuszál.

Shazam!

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.