x
Close


Közelgő események

Filmek

A Warner Bros. új Superman filmen dolgozik Henry Cavill-lel közösen

Úgy fest, hogy a Warner Bros. felkészült a folytatásra, és elkészülhet a Superman folytatása.

A Warner Bros. új Superman filmen dolgozik Henry Cavill-lel közösen
  • Publishedaugusztus 9, 2016

Úgy fest, hogy a Warner Bros. felkészült a folytatásra, és elkészülhet a Superman folytatása.

A Superman rajongók végre megkapták azt a hírt, amire oly régóta vártak már. Már hivatalosan is tervezési fázisba lépett a Man of Steel 2 a stúdiónál. A negatív vélemények úgy tűnnek, hogy nem befolyásolják sem a Warner Bros.-t, sem a DC Comics-ot. Annak ellenére, hogy az Öngyilkos osztag nem lopta be magát a kritikusok szívébe, bár így is rekordokat döntött – minden bizonnyal ezzel ki is durrant a lufi, és a folytatásban nem lesz annyira erős a film. Egy film sem nyitott 135 millió dolláros Box Office-szal augusztusban.

A The Wrap-nál jelentek meg az első hírek a Superman második részéről. A hírlap úgy tudja, hogy a film már tervezés alatt áll, hamarosan kész projektként kell tekinteni rá. Azt, hogy honnan tudták meg, ki a forrásuk, nem szerették volna elárulni, de biztos információkra hivatkozva állítják, hogy kész tényként kell kezelni. Értelme is lenne a folytatásnak, hiszen Zack Synder majdnem biztos, hogy visszahozza Superman-t Az igazság ligájában – a Batman Superman ellen című film végén Superman életét veszti. Hivatalosan még nem, de biztosra vehetjük visszatérését, s várjuk a bejelentést.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.