Wide Screen
Image default
Játékok

Átfogó összefoglalás és friss részletek a The Last of Us Part II-ről

A State of Play aktuális műsora alaposan kivesézte a közelgő Naughty Dog játékot.

A világ játékosainak egy elit különítménye már abban a szerencsés helyzetben van, hogy tolhatja a The Last of Us Part II-t, ugyanis a hét elején kimentek a sajtónak a tesztpéldányok. Sajnos esetünkben homokszem került a gépezetbe, így csak reménykedni tudunk, hogy a dolog mihamarabb megoldódik és mi is tudjuk majd nektek szállítani a megjelenésre a kritikát.

Addig is azonban lehet hangolódni a három hét múlva érkező játékra, ugyanis a State of Play friss adása pont a Naughty Dog készülő remekét vette górcső alá (valahogy úgy, mint a Ghost of Tsushima esetében két hete).

A mintegy húszperces adásban remekül összefoglalják a játék alapjait, vagyis hogyan kapcsolódunk az első részhez, hol és mikor játszódik a történet, kik a főbb szereplők és ellenfelek, valamint a játékban található főbb új mechanikák is részletesebb bemutatást kaptak (mindezt korábbi anyagok aláfestésével).

Nem véletlenül fogalmazok ilyen óvatosan, hiszen annyira átfogó képet adott Neil Druckmann, a játék rendezője, amit sokan már nem szívesen vesznek a megjelenés előtt, mert maguk szeretnék átélni. Így azoknak akik erre érzékenyek, nem is ajánlom a megtekintést, pláne hogy egy új, eddig nem látott tíz perces gameplay jelenetet is kapunk benne, ami igen erős cliffhangerrel végződik. Szóval a megtekintés csak saját felelősségre ajánlott.

Még több a témában...

Végre láthatjuk a PlayStation5-re felújított Spider-Mant

Sinka Tamás

Íme a Godfall nyitánya

Sinka Tamás

Halloweeni hangulatba hoznak a Mortal Kombat 11: Aftermath új kosztümjei

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat