Tom Cruise

Rendezőt kapott Tom Cruise új filmje, amit a Nemzetközi Űrállomáson forgatnak

Tom Cruise tényleg az űrbe megy következő filmjében.

Alig néhány hete jelentették be, hogy a Mission: Impossible és a Top Gun filmek sztárja, Tom Cruise egy lehetetlen küldetésre vállalkozik, akciófilmet forgat az űrben. A projekttel felkeltették Elon Musk kezében lévő SpaceX és a NASA érdeklődését is, akik szintén becsatlakoznak a projektre, hiszen mindkettőnek jó reklámfogásnak tűnik.

Nem sokat tudunk a filmről, mindössze csak annyit árultak el, hogy az emberiség történelmében ez lesz az első olyan film, amit teljes egészében a világűrben filmeznek majd, illetve hogy az A-listás Tom Cruise játssza a főszerepet. Sokáig kérdőjeles volt a rendező kiléte, most azonban bejelentették Doug Liman kap lehetőséget. A rendező már többször is dolgozott együtt a színésszel, legutóbb a Barry Seal: A beszállítót forgatták együtt, vagy akár A holnap határát is említhetnénk.

A páros egy másik projekten is dolgozik, amit Luna Park for Paramount Pictures néven emlegetnek, de a cím és a történet ellenére ez nem összeegyeztethető azzal a filmmel, amit a NASA és a SpaceX segítségével forgatnak majd, bár kétségtelen, hogy nagyon hasonló a történetet dolgoznak fel. Úgy tudni, hogy ebben a másik filmben a renegát alkalmazottak egy csoportjáról van szó, akik a Holdról próbálnak energiát lopni. A Paramount ragaszkodik ahhoz, hogy ez nem összeegyeztethető azzal, amit a NASA is támogat.

Úgy tűnik, hogy Cruise és Liman ezt már jó ideje tervezi, hiszen a forgatókönyv első vázlata már elkészült a Paramount filmjéhez, azonban még nem tudták elkezdeni a forgatást, hiszen a rendező jelenleg Daisy Ridley és Tom Holland főszereplésével készült Chaos Walking utómunkájával van elfoglalva. A Deadline értesülései szerint Limon a lehető legrövidebb időben belül szeretne továbblépni, s teljes mellszélességgel az űrbéli kalandon dolgozni.  

Doug Liman
Total
3
Shares
Previous Article
Avatar 2.

Már forognak az Avatar-folytatások, és még új részletet is megosztottak a történetről

Next Article
Darkseid

Snyder egy képpel erősített rá, hogy Darkseid is szerepelni fog Az Igazság Ligája rendezői változatában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!