Tom Cruise

A NASA megerősítette, hogy Tom Cruise a nemzetközi űrállomáson forgat akciófilmet

Már biztos, hogy Tom Cruise az űrbe megy, és a NASA pedig megerősítette, hogy teljes egészében a Nemzetközi Űrállomáson forgatják majd az akciófilmet.

Már biztos, hogy Tom Cruise az űrbe megy, és a NASA pedig megerősítette, hogy teljes egészében a Nemzetközi Űrállomáson forgatják majd az akciófilmet.

Tegnap este futótűzként terjedt végig a világhálón a hír, miszerint Tom Cruise nem mindennapi feladatra szánta el magát, ugyanis a világon elsőként olyan akciófilmet készül forgatni, amit első képkockától az utolsóig a világűrben vesznek filmre. A hírt a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal, azaz maga a NASA adminisztrátora Twitteren erősítette meg. Jim Bridenstine közösségi oldalon számolt be, hogy tárgyalnak a színésszel, hogy a Top Gun vadászgépe és a Feledés űrhajója után a világűrben próbálja ki magát az akciósztár.

Több hollywoodi alkotásban is jártunk már az ISS fedélzetén képzeletben, elég csak az Életre gondolni, de most először forgatnak egy komplett filmet a fedélzetén. Akárcsak a rajongók, a NASA is nagyon izgatottan várja a projektet, ami nem utolsó sorban hatalmas reklám is az űrkutatási ügynökségnek, miközben ezzel szeretnék inspirálni az új generáció mérnökeit és tudósait, hogy valóra váltsák a NASA ambícióz terveit.

A tegnapi hírből már kiderült, hogy egészen neves támogatókra talált Cruise, hiszen a NASA mellett Elon Musk és a SpaceX űrügynöksége is partner lesz ebben a történelmi eseményben. Bár konkrétumokat még nem árultak el a filmről, hiszen nagyon korai fázisban tart a projekt, még kiszemelt forgatókönyvírót és rendezőt sem találtak a filmre, de egészen biztosan egy eredeti történetről beszélünk, legalábbis abban a tekintetben biztosan, hogy ilyen narratív filmet elsőként fognak a világűrben forgatni.

Ezenkívül megerősítették azt, hogy a szóban forgó új film nem áll majd kapcsolatban Mission: Impossible egyik bejelentett folytatásával sem, melyek forgatásait már hetek óta leállították a koronavírus-járvány miatt, ez pedig rányomta bélyegét a bemutatókra is: a Mission: Impossible 7. 2021. november 19-én, míg a nyolcadik rész csak 2022. november 4-én.

A háromszoros Oscar-díjra és a háromszoros Golden Globe-nyertes Tom Cruise legközelebb december 24-én tér repül be a mozikba a Top Gun: Maverick pilótafülkéjében.

Total
7
Shares
Previous Article
Avatar 2

James Cameron tanácsokkal látja el az Avatar 2. szereplőit a víz alatti jelenetek forgatásán

Next Article
Anakin Skywalker

Egészen vad pletyka, miszerint Hayden Christensen Anakin Skywalker szerepében feltűnik majd az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!