Főoldal Filmek A Paramount eltolta a Mission: Impossible 7-8. részek bemutatóit
Filmek

A Paramount eltolta a Mission: Impossible 7-8. részek bemutatóit

Lehetetlen küldetésnek tűnt, hogy Ethan Hunt következő küldetésével időben elkészüljenek, miután a forgatást már hetek, lassan hónapok óta leállították.

465
Mission: Impossible - Utóhatás Henry Cavill
Forrás: Paramount Pictures

Lehetetlen küldetésnek tűnt, hogy Ethan Hunt következő küldetésével időben elkészüljenek, miután a forgatást már hetek, lassan hónapok óta leállították.

A Paramount Pictures nemrég közleményt adott ki, melyben megerősítették, hogy a Mission: Impossible 7. és a Mission: Impossible 8. filmek bemutatóit kénytelenek voltak eltolni a koronavírus-járvány miatt. A blockbuster következő részét eredetileg csak 2021. július 23-án mutatták volna be a mozikban, mivel azonban már hetek óta nem tudnak filmezni Velencében, a bemutatót el kellett tolni 2021. november 19-ére. A sorozat nyolcadik részére is hatással van, mert nem 2022. augusztus 5-én, hanem 2022. november 4-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Ezek az átszervezések a stúdió többi, leendő új alkotásaira is hatással voltak. A galaxis őrzői és a Jurassic World filmekből ismerős Chris Pratt-tel forgatott The Tomorrow War sci-fit év végén mutatták volna be a rajongóknak, azonban átkerült a M:I 7.-től megüresedett időpontra, azaz csak 2021. július 23-án kerül bemutatásra. A Dungeons and Dragons reboot még rosszabb sorsra jutott, hiszen a stúdió 2021. november 19-éről 2022. május 27-ére tolta a premiert. Ezenkívül pedig a Paramount teljes egészében levette a műsorról a Spell horror-thrillert, miközben a Paw Patrol neve mellett továbbra is 2021. augusztus 20-a olvasható.

Cruise mellett már biztosan visszatér Rebecca Fegusson (Ilsa), Simon Pegg (Benji), új belépőként pedig a már említett Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whingham, Nicholas Hoult és az első részből visszatérő Henry Czerny. Arról még nem esett szó, hogy ki fogja alkotni Ethan Hunt csapatát a Mission: Impossible hetedik és nyolcadik részében, de több mint valószínű, hogy Ving Rhames (Luther Stickell), Jeremy Renner (William Brandt), Angela Bassett (Erica Sloane), Vanessa Kirby (White Widow), Paula Patton (Jane Carter) és talán még Maggie Q (Zhen Lei) is visszatér, lehet hogy nem egyszerre, de velük számolni lehet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Paramount
Filmek

CinemaCon: A Paramount Pictures bemutatója

Igazi blockbusterekkel nyitotta a CinemaCon utolsó napját a Paramount Pictures.

Transformers: A fenevadak kora
BREAKINGFilmek

A régóta várt Transformers és G.I. Joe crossover végre elkészül

A G.I. Joe szuperkatonái és Transformerek összefognak a filmvásznon.