Mission: Impossible

Tom Cruise-t még a koronavírus sem állítja meg, a Mission: Impossible 7 forgatásán motorozni látták

Más produkciók forgatásait sorra állítják le a járvány miatt, addig Tom Cruise és csapata visszatért a szünetről, és forog a Mission: Impossible 7.

Más produkciók forgatásait sorra állítják le a járvány miatt, addig Tom Cruise és csapata visszatért a szünetről, és forog a Mission: Impossible 7.

Miközben a Paramount Pictures volt az első filmstúdió, aki februárban leállította a forgatásokat a koronavírus-járvány miatt, addig a minap megjelent forgatási képek már arról árulkodnak, hogy elég volt a kényszerszünetből, ideje ott folytatni a munkát, ahol félbeszakították néhány hete. Tom Cruise és Christopher McQuarrie rendező újra akcióban, ezúttal azonban nem az olaszországi Velencében, hanem az Egyesült Királyság egy elzárt területén látták munka közben őket.

A Daily Mail osztott meg néhány képet, ami többek szerint még nem a forgatást jelenti, pusztán kaszkadőr jelenetekre készülnek fel, és ahogy már megszokhattuk, Tom Cruise ezúttal sem hátrál meg a hajmeresztő mutatványoktól. A Surrey kisvárosban található dunsfordi tesztpályán látták egy keréken motorozni az 57 éves színészt.

Majd később a háromszoros Oscar-díjra jelölt színész kétkerekűjét sportverdára és helikopterre cserélte, és a nap hátralévő felében újabb jeleneteket filmeztek. A üldözésben számos járművet látni, valamint a franchise újoncát, az Amerikai kapitány: Az első bosszúállóból betoppant Hayley Atwell-t is kiszúrták, akit Cruise oldalán egy narancssárga MINI-ben láttak.

Cruise mellett már biztosan visszatér Rebecca Fegusson (Ilsa), Simon Pegg (Benji), új belépőként pedig a már említett Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whingham, Nicholas Hoult és az első részből visszatérő Henry Czerny. Arról még nem esett szó, hogy ki fogja alkotni Ethan Hunt csapatát a Mission: Impossible hetedik és nyolcadik részben, de több mint valószínű, hogy Ving Rhames (Luther Stickell), Jeremy Renner (William Brandt), Angela Bassett (Erica Sloane), Vanessa Kirby (White Widow), Paula Patton (Jane Carter) és talán még Maggie Q (Zhen Lei) is visszatér, lehet hogy nem egyszerre, de velük számolni lehet.

A két filmet egymás után fogják forgatni, az előbbit 2021. július 23-án szeretnék bemutatni, míg a folytatását 2022. augusztus 5-én.

Total
18
Shares
Previous Article
Netflix

Az EU megkérte a Netflixet, korlátozzák a streaming minőségét

Next Article

Napokon belül ringbe lép a Tekken 7 legújabb harcosa

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!