Mission: Impossible

A folytatásban visszatér a Mission: Impossible egykori szereplője, az IMF korábbi igazgatója

Christopher McQuarrie rendező jelentette be, hogy az egykori IMF vezetője visszatér a Mission: Impossible mindkét folytatásában.

Christopher McQuarrie rendező jelentette be, hogy az egykori IMF vezetője visszatér a Mission: Impossible mindkét folytatásában.

Egy váratlan, de annál szívélyesebb meglepetésről rántotta le a leplet Christopher McQuarrie rendező hétvégén, miután bejelentette, hogy Henry Czerny visszatér a franchise folytatásában, rögtön két részre is aláírt a színész az első rész után, aki korábban Eugene Kittridge karaktert, az IMF hajdani igazgatóját alakította a filmvásznon.

Mióta McQuarrie rendező átvette az irányítást a franchise fölött, nem először tesz utalást az 1996-os első részre, hiszen legutóbb éppen Max-re (Vanessa Redgrave) kaptunk visszaemlékezést, akinek két lányát láttuk a hetedik részben, Vanessa Kirby és Zola Mitsopolis alakításában a Mission: Impossible – Utóhatásban.

https://twitter.com/chrismcquarrie/status/1223637341224476674?s=20

Egyelőre arról még nem esett szó, hogy Czerny milyen nagy szerepben tér vissza, és pontosan milyen feladatot kap, mint ahogy arról sem hallani, hogy Ethan Hunt és csapata milyen küldetésre vetemedik a nyolcadik és a kilencedik részben, de több mint valószínű, hogy a háromszoros Oscar-díjra jelölt Tom Cruise mellett visszatér Ving Rhames (Luther Stickell), Simon Pegg (Benji Dunn), Jeremy Renner (William Brandt), Angela Bassett (Erica Sloane), Vanessa Kirby (White Widow), Paula Patton (Jane Carter) és talán még Maggie Q (Zhen Lei) is.

A következő két folytatást egymás után fogják filmezni, az előbbit 2021. július 23-án fogják bemutatni, míg a kilencedik részt 2022. augusztus 5-én láthatják.

Total
1
Shares
Previous Article
Kisasszonyok

KRITIKA: Kisasszonyok

Next Article
A láthatatlan ember

[SBLIV] A láthatatlan ember is tévéreklámot kapott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!