Tom Cruise és Elon Musk elsőként akciófilmet forgat az űrben

A legendás színész a SpaceX-szel kiegészülve készül a világűrbe.

A legendás színész a SpaceX-szel kiegészülve készül a világűrbe.

Tom Cruise azok közé a színészek közé tartozik, akik hiába bizonyítottak immáron számtalanszor, mindig újabb és újabb kihívásokat keresnek. Az a projekt azonban, amelyről most hírt kaptunk, a sztár minden eddigi vállalásán túltesz. Azt már eddig is tudtuk, hogy Cruise nem ijed meg a vakmerő mutatványoktól, a magas épületektől, úgy tűnik azonban, hogy a planéta elhagyása sem jelent megoldhatatlan feladatot az 57 éves színész számára.

A Deadline robbantotta a hírt, mely szerint Tom Cruise a NASA-val és a SpaceX-szel kiegészülve arra készül, hogy egy filmet forgasson az űrben. A portál információi szerint az alkotás egy akciófilm lesz, bár egyelőre egyik stúdió sem kötelezte el magát a produkció mellett. A projekt egyelőre előkészületi fázisban tart, így több névvel most nem tudunk szolgálni.

Jelenleg egyébiránt a már korábban bejelentett Mission Impossible 7 és 8 munkálatai is szünetelnek, így megtippelni sem lehet, hogy mikor kezdődhetnek majd a rejtélyes űrfilm munkálatai. Persze a legjobb mindenkinek az lenne, ha kellően kidolgoznák a projektet, és egy erős szkripttel vágnának neki a forgatásnak.

Top Gun: Maverick

Cruise-t idén decemberben még láthatjuk, egyik legendás szerepébe tér vissza a Top Gun: Maverickben, a Mission Impossible következő epizódját pedig a jelen állás szerint jövő novemberben élvezhetjük majd.

Ti mit gondoltok Cruise legújabb projektjéről?

Total
6
Shares
Previous Article

Nicolas Cage lesz a Tigrisvilág alapján készülő sorozat főszereplője

Next Article
The Mandalorian

Peyton Reed és Robert Rodriguez rendező is kapott egy-egy részt a The Mandalorian második évadából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!