Főoldal Filmek Darkseid és Steppenwolf mellett egy másik antagonista is feltűnik Az Igazság Ligája rendezői változatában?
Filmek

Darkseid és Steppenwolf mellett egy másik antagonista is feltűnik Az Igazság Ligája rendezői változatában?

DeSaad is ott lesz Zack Snyder rendezői vágásában?

698
DeSaad

Egy új jelentés arról számolt be, hogy Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatában Darkseid és Steppenwolf mellett egy másik gonosztevő is szerepet kap majd, akit már a DC FanDome rendezvényen debütáló előzetesben megmutatnak a rajongóknak. A forrás úgy tudja, hogy DeSaad karakterről van szó.

Snyder tavaly úgy fogalmazott, hogy nemcsak Darkseidet vágták ki a filmből, hanem szolgáját és kínzómesterét is. Néhány hónappal később Darkseidet alakító színész, Ray Porter megerősített egy korábbi beszámolót, miszerint Peter Guinness hangján szólalt volna meg DeSaad a film eredeti változatában.

A Beyond The Trailer YouTube-csatorna házigazdája Grace Randolph most annak adott hangot, hogy a hivatalos Az Igazság Ligája rendezői változat előzetesében DeSaad is feltűnik majd. Randolph már látott egy rövid összefoglalót az előzetesből, amit minden bizonnyal majd a hónap végén megrendezésre kerülő DC FanDome eseményen mutatnak be. Bár Randolph még nem látta az előzetest végleges formában, de már így is tűkön ülve várja, hogy lássa DeSaadot benne.

Még nem láttam a karaktert kirenderelve, és beismerem a reakció videó elején, hogy már láttam a karaktert félkész állapotban. Látni akarom DeSeed arcát… csak egy körvonalat láttam.

Egy korábbi Instagram-bejegyzés hozzászólásoknál még arról is szó esett, a legendás Ares is feltűnik majd a filmben. Nick McKinless elárulta, hogy egy teljes harci sorozatot látunk majd Ares és a fiatalabb Darkseid között a filmben, amikor a filmben az Apokalipszis bolygó szülötte először tesz látogatást a Földre. A színész arra is kitért ebben a megjegyzésben, hogy a megfelelő forma kedvéért négy hónapon keresztül edzett Ares szerepére.

A film rendezői változatát valamikor 2021 elején fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón, de már augusztus 22-én kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy mire is számíthatunk ebből a 4 órára elnyújtott kalandból.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...