Az Igazság Ligája

Zack Snyder mégis forgat új jeleneteket Az Igazság Ligája rendezői változatához

A korábbi hírekkel ellentétben, lesznek új jelenetek.

Bár abban a hitben voltunk, hogy a megerősített Az Igazság Ligája rendezői változata nem kap új jeleneteket, vagyis az HBO Max csak a korábban felvett felvételeket fogja bemutatni Snyder vágásában, ám a legújabb hírek szerint mégis lesznek pótfrogatások. A forgatásokra már jövő hónapban sort kerítenek majd.

Az egészben a legkülönösebb az, hogy amikor bejelentették, hogy 2021 elején érkezik a SnyderCut, a készítők nyilatkozatukban megerősítették azt is, hogy nem fognak forgatást tartani a filmhez. A felvett, és be nem mutatott jelenetekkel és a a vizuális effektekkel fognak dolgozni. Úgy tűnik azonban, hogy meggondolták magukat, s új jeleneteket fognak filmre venni. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Snyder további felvételeket fog rögzíteni, amiben Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot és meglepő módon még Ray Fisher is szerepet kap a vádaskodások után.

A korábbi pletykák szerint Fisher valóban tárgyalásban állt a stúdióval, hogy Cyborg nagyobb szerepet kapjon a The Flash-filmben, azonban a történtek után a tárgyalások megszakadtak. Fisher az elmúlt hónapokban többször is élesen bírálta a Warner Bros. stúdiót a munkamódszere miatt, Joss Whedont és Geoff Johnst túlkapáson értek és visszaéltek a hatalmukkal a pótforgatások alkalmával. Azóta Geoff Johns és a Warner Bros. volt produkciós társelnöke, Jon Berg is elhagyta már a stúdió fedélzetét.

Total
3
Shares
Previous Article

Korábban érkezik a Remothered: Broken Porcelain

Next Article

Már vásárlás előtt installálhatóak lesznek a játékok az Xbox Series konzolokon?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!