Főoldal Filmek Zack Snyder azt hitte, a Warner Bros. szórakozik, mikor kétórásra vágták Az Igazság Ligáját
Filmek

Zack Snyder azt hitte, a Warner Bros. szórakozik, mikor kétórásra vágták Az Igazság Ligáját

Tényleg a stúdió barmolta szét?

704
Zack Snyder

Az Igazság Ligája bejelentése óta csak vita megy, hogy ki hibázott. Joss Whedon mellett Zack Snyder is kapott hideget-meleget, a Warner Bros. stúdióról már nem is beszélve. A bemutató után pedig Whedon és a Warner a rajongók céltáblájává váltak, miközben a Snyder Cutot követelték. A Warner májusban beadta derekát, s bejelentették a film rendezői változatát az HBO Max streamingszolgáltatóra.

A film első előzetesét a DC FanDome szombati napján vetítették le. De a kedvcsináló mellett mást is megtudtunk. Kiderült, hogy négyórás filmet négy egyórás összeállításban fogják leadni, később egyben is felkerül majd a film – szemben a moziban látott kétórás változattal. Úgy tűnik, hogy a stúdió mániája volt, hogy megvágják a filmet, és két órára csökkentsék a játékidőt. Egészen pontosan a Warner Bros. akkori elnök-vezérigazgatójának, Kevin Tsujihara kérésére.

A Reel in Motion podcast műsorban mesélt erről a rendező. Először azt hitte, hogy a stúdió viccel, mikor megkereste a kéréssel. Eredetileg a moziba szánt film hossza 215 perc volt, vagyis majdnem négy óra.

Mindig azt gondoltam, az egy lehetőség a film számára, ahogy fényképeztem. Mikor két órát mondtak, majd tartották magukat a két órához, azt gondoltam, hogy ez egy vicc… Milyen világban van egy kétórás film? Mármint úgy értem, hogy a Batman Superman ellen egy háromórás film, ami mindössze két karakterről szólt.

Zack Snyder

Kíváncsian várjuk ezek után, hogy milyen lesz az extrán kibővített a Zack Snyder’s Justice League film, amiben állítólag még egy harcot is látunk majd a fiatalabb Darkseid és Aresz között. A trailer óta kiderült, hogy a nyitóképen egy fiatalabb Darkseid látható, vagyis jó eséllyel ezt a beharangozott harcot látjuk az istenek között. A film valamikor 2021 elején érkezik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.