Főoldal Filmek Ray Fisher állítólag azért támadja a stúdiót, amiért a Warner Bros. egy vendégszerepet ígért neki a The Flash-filmben
Filmek

Ray Fisher állítólag azért támadja a stúdiót, amiért a Warner Bros. egy vendégszerepet ígért neki a The Flash-filmben

Kezd szappanopera lenni az egész ügy.

547
Cyborg

Az elmúlt néhány hétben több egymásnak ellentmondó dologról lehetett olvasni. Az egész azzal indult, hogy a Warner Bros. független testületet kért fel, hogy vizsgálják felül Az Igazság Ligája forgatását érintő vádakat, miszerint Joss Whedont és Geoff Johnst túlkapáson értek és visszaéltek hatalmukkal a pótforgatások alkalmával.

Az ügyre Ray Fisher hívta fel figyelmünket, aki többször is élesen bírálta a stúdiót. Közösségi oldalán olyan szavakat fogalmazott meg, mint a ’durva’ és ‘nem professzionálisan végezte dolgát’. A színész elmondása szerint a DC Entertainment elnöke, Geoff Johns és a Warner Bros. volt produkciós társelnöke, Jon Berg okolható ezért, mert tudtak a dolgokról, de engedték, hogy ezt tegye a rendező.

Néhány napja azonban fordulat állt be, akkor a Warner Bros. fogalmazott meg keresetlen szavakat a színészhez, mert állításuk szerint nem együttműködő a vizsgálatban, nem segíti a felügyelőket a nyomozásban. Természetesen Fisher másként látja a dolgot, szerinte erről szó sincs, sőt, állítása szerint a DC Filmek elnökétől egy telefonhívást kapott, hogy megpróbálja rákenni a balhét Joss Whedonre és Jon Bergre abban a reményben, hogy Fisher megkönyörül Geoff Johnsnak.

Múlt héten Jason Momoa is kiállt társa mellett. Véleménye szerint alaposan ki kellene vizsgálni az egész ügyet, és nem szőnyeg alá söpörni mindazt, amit tapasztaltak az újraforgatások alatt.

Ma azonban újabb érdekes információk kerültek nyilvánosságra, ami megkérdőjelezheti Fisher szavahihetőségét az egész ügyről. A The Wrap értesülései szerint a színész nem sokkal azután kezdte támadni a stúdiót, hogy a Warner egy cameo szerepet szánt karakterének a The Flash-filmben. Természetesen a két dolognak semmi köze egymáshoz, de az sem elhanyagolható, hogy az időzítés kissé furának tűnik. Úgy tudni, hogy a stúdió még mindig nem kapott visszajelzést a színésztől és csapatától, pedig a szerepet még júniusban felajánlották neki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események