Főoldal Filmek Ray Fisher állítása szerint a Rolling Stone riportja “mesterkélt szenzációhajhászós írás”, ami azt állítja, álprofilokkal erőszakolták ki Az Igazság Ligája rendezői változatát
Filmek

Ray Fisher állítása szerint a Rolling Stone riportja “mesterkélt szenzációhajhászós írás”, ami azt állítja, álprofilokkal erőszakolták ki Az Igazság Ligája rendezői változatát

Dagadóban egy újabb botrány Az Igazság Ligája rendezői változata körül.

563
Az Igazság Ligája

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája sztárja, Ray Fisher reagált a Rolling Stone délelőtt megjelent elmarasztaló riportjára, amelyben Tatiana Siegel írónőt nevezte meg, amiért egy “mesterkélt cikket” írt. Aki esetleg lemaradt volna a sztoriról, tegnap késő este a Rolling Stone közzétett egy cikket, amiben a #ReleaseTheSnyderCut mozgalomról és magáról a filmrendezőről állított kompromittáló dolgokat.

A hír, miszerint szokatlanul nagy arányban “botok” (hamis fiókok) voltak felelősek a mozgalom fenntartásáért és ezekkel az álprofilokkal kényszerítették ki a Warner Bros. stúdiónál, hogy elkészüljön a rendezői változat. Valószínűleg a legtöbbeket nem fogja meglepni, de az is felmerült, hogy Zack Snyder lehetett a mozgatórugója néhány célzottabb támadásnak, de ezt ennyire nyíltan nem jelentette ki a cikk írója sem.

A jelentés szerint Snyderről még az is elhangzott, hogy a közösségi médiában Geoff Johns és Jon Berg “megsemmisítésével” fenyegette meg őket, amiért (állítólag) mindent megtettek azért, hogy csökkentsék a film feletti kreatív kontrollját. Ray Fishert, aki Az Igazság Ligája rendezői változatában sokkal nagyobb szerepet kapott Cyborgként, szintén meghurcolták. Erősen felmerül a gyanú, hogy a színész és Snyder együtt ügyködhetett azon, hogy lejárassák Johnst, Berget, Toby Emmerichet és Joss Whedont, akit Az Igazság Ligája befejezésére/újraforgatására kértek fel, amikor Snyder távozott a projekt éléről (magánéleti problémák miatt).

Fisher nem válaszolt a Rolling Stone állítására, de most a közösségi médiában osztotta meg cáfolatát.

Mint látható, Fisher továbbra is dacos, és a riportot “mesterkélt szenzációhajhászós cikknek” nevezi, miközben arra akar kilyukadni, hogy Tatiana Siegel író talán egy korábbi sérelemért akar bosszút állni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.