Főoldal Filmek Ray Fisher állítása szerint a Rolling Stone riportja “mesterkélt szenzációhajhászós írás”, ami azt állítja, álprofilokkal erőszakolták ki Az Igazság Ligája rendezői változatát
Filmek

Ray Fisher állítása szerint a Rolling Stone riportja “mesterkélt szenzációhajhászós írás”, ami azt állítja, álprofilokkal erőszakolták ki Az Igazság Ligája rendezői változatát

Dagadóban egy újabb botrány Az Igazság Ligája rendezői változata körül.

169
Az Igazság Ligája

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája sztárja, Ray Fisher reagált a Rolling Stone délelőtt megjelent elmarasztaló riportjára, amelyben Tatiana Siegel írónőt nevezte meg, amiért egy “mesterkélt cikket” írt. Aki esetleg lemaradt volna a sztoriról, tegnap késő este a Rolling Stone közzétett egy cikket, amiben a #ReleaseTheSnyderCut mozgalomról és magáról a filmrendezőről állított kompromittáló dolgokat.

A hír, miszerint szokatlanul nagy arányban “botok” (hamis fiókok) voltak felelősek a mozgalom fenntartásáért és ezekkel az álprofilokkal kényszerítették ki a Warner Bros. stúdiónál, hogy elkészüljön a rendezői változat. Valószínűleg a legtöbbeket nem fogja meglepni, de az is felmerült, hogy Zack Snyder lehetett a mozgatórugója néhány célzottabb támadásnak, de ezt ennyire nyíltan nem jelentette ki a cikk írója sem.

A jelentés szerint Snyderről még az is elhangzott, hogy a közösségi médiában Geoff Johns és Jon Berg “megsemmisítésével” fenyegette meg őket, amiért (állítólag) mindent megtettek azért, hogy csökkentsék a film feletti kreatív kontrollját. Ray Fishert, aki Az Igazság Ligája rendezői változatában sokkal nagyobb szerepet kapott Cyborgként, szintén meghurcolták. Erősen felmerül a gyanú, hogy a színész és Snyder együtt ügyködhetett azon, hogy lejárassák Johnst, Berget, Toby Emmerichet és Joss Whedont, akit Az Igazság Ligája befejezésére/újraforgatására kértek fel, amikor Snyder távozott a projekt éléről (magánéleti problémák miatt).

Fisher nem válaszolt a Rolling Stone állítására, de most a közösségi médiában osztotta meg cáfolatát.

Mint látható, Fisher továbbra is dacos, és a riportot “mesterkélt szenzációhajhászós cikknek” nevezi, miközben arra akar kilyukadni, hogy Tatiana Siegel író talán egy korábbi sérelemért akar bosszút állni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...