Főoldal Filmek Ray Fisher most James Gunnba állt bele egy korábbi tweet miatt, de a rendező a legnagyobb udvariassággal kiosztotta Az Igazság Ligája színészét
Filmek

Ray Fisher most James Gunnba állt bele egy korábbi tweet miatt, de a rendező a legnagyobb udvariassággal kiosztotta Az Igazság Ligája színészét

Az Igazság Ligája színésze képtelen elengedni a dolgot, mindig van egy megjegyzése a DC-nél történtekre.

142
Cyborg

Úgy tűnik, nem csak Joss Whedonnak és a Warner Bros. régi gárdájának van problémája Ray Fisherrel. Az Igazság Ligája színésze most James Gunn tweetsorozatára küldött választ. Fishernek nagyon a begyében van a DC Studios, mert nem tudja elengedni a témát, és mindenre válaszolnia kell. Valószínűleg nem kapta meg még most sem a bocsánatkérést Walter Hamadától.

Tegnap este a DC Studios nemrég kinevezett társ-vezérigazgatója, James Gunn egy sor tweetet osztott meg, melyben a negatív (és egyenesen sértő) rajongói üzenetekre reagált, amiket azóta kapott, hogy néhány elég ellentmondásos döntést hozott az új DC univerzum jövőjével kapcsolatban. Most éppen Fisher nem tudott elmenni egy korábbi beszélgetés mellett, amire még idén januárban került sor.

Az Igazság Ligája színésze számon kérte Gunnt, hogy adjon magyarázatot arra, hogy miért dobott egy “tetsziket” Alan Tudyk egyik tweetjénél, aki Joss Whedonnal dolgozott együtt a Firefly és a Serenity című filmeken. Gunn akkor bocsánatot kért, amiért egy olyan helyzetbe szólt bele, amiről “semmit sem tudott”, de Fisher most felszólította őt az említett tweet törlése miatt. Most azonban a DC-rajongók után Fisher is elővette a régi témát, és beleállt a rendezőbe.

“Nagyon vicces, ahogy James Gunn hazug módon mentegeti magát a Twitteren” – írta Fisher. “Az, hogy előbb kiállt Joss Whedon mellett, ezután bocsánatot kért érte, majd törölte a bejegyzést közvetlenül azelőtt, hogy elvállalta volna az új DC-s állását. Úgy tűnik, hogy a Warner/DC-nél felvételi követelmény, hogy mérgező viselkedésért ne kérjünk bocsánatot”.

Aki esetleg nem ismerné az előzményeket: Fisher azzal vádolta Whedont, Geoff Johnst és másokat a DC Filmesnél, hogy Az Igazság Ligája újraforgatásán szakszerűtlenül és bántalmazóan viselkedtek, a DC Films egykori vezetője, Walter Hamada pedig szemet hunyt a forgatási körülményeknek. Az ügy kirobbanását követően független bizottság vizsgálatot indított, nem vezetett eredményre, és ezt Fisher a mai napig nem tudta feldolgozni.

A bejegyzésére Gunn válaszolt, és a tőle megszokott, nagyon elegánsan tette helyre a színészt, hogy tudja, hol a helye. A rendező csak annyit válaszolt, hogy “MINDEN tweetem automatikusan törlődik néhány hónap után. Ray, ennek az egésznek semmi köze a neked szánt tweetjeimhez“.

Fisher képtelen elengedni az egész dolgot, de meg kell jegyezni, hogy messze nem ő az egyetlen, aki megvádolta a Bosszúállók rendezőjét. Sőt, a Buffy, a vámpírok réme szereplőgárdájának több tagja is megvádolta sokkal rosszabb dolgokkal a rendezőt.

Cyborg

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...