x
Close


Közelgő események

Filmek

Ray Fisher most James Gunnba állt bele egy korábbi tweet miatt, de a rendező a legnagyobb udvariassággal kiosztotta Az Igazság Ligája színészét

Az Igazság Ligája színésze képtelen elengedni a dolgot, mindig van egy megjegyzése a DC-nél történtekre.

Ray Fisher most James Gunnba állt bele egy korábbi tweet miatt, de a rendező a legnagyobb udvariassággal kiosztotta Az Igazság Ligája színészét
  • Publisheddecember 20, 2022

Úgy tűnik, nem csak Joss Whedonnak és a Warner Bros. régi gárdájának van problémája Ray Fisherrel. Az Igazság Ligája színésze most James Gunn tweetsorozatára küldött választ. Fishernek nagyon a begyében van a DC Studios, mert nem tudja elengedni a témát, és mindenre válaszolnia kell. Valószínűleg nem kapta meg még most sem a bocsánatkérést Walter Hamadától.

Tegnap este a DC Studios nemrég kinevezett társ-vezérigazgatója, James Gunn egy sor tweetet osztott meg, melyben a negatív (és egyenesen sértő) rajongói üzenetekre reagált, amiket azóta kapott, hogy néhány elég ellentmondásos döntést hozott az új DC univerzum jövőjével kapcsolatban. Most éppen Fisher nem tudott elmenni egy korábbi beszélgetés mellett, amire még idén januárban került sor.

Az Igazság Ligája színésze számon kérte Gunnt, hogy adjon magyarázatot arra, hogy miért dobott egy “tetsziket” Alan Tudyk egyik tweetjénél, aki Joss Whedonnal dolgozott együtt a Firefly és a Serenity című filmeken. Gunn akkor bocsánatot kért, amiért egy olyan helyzetbe szólt bele, amiről “semmit sem tudott”, de Fisher most felszólította őt az említett tweet törlése miatt. Most azonban a DC-rajongók után Fisher is elővette a régi témát, és beleállt a rendezőbe.

“Nagyon vicces, ahogy James Gunn hazug módon mentegeti magát a Twitteren” – írta Fisher. “Az, hogy előbb kiállt Joss Whedon mellett, ezután bocsánatot kért érte, majd törölte a bejegyzést közvetlenül azelőtt, hogy elvállalta volna az új DC-s állását. Úgy tűnik, hogy a Warner/DC-nél felvételi követelmény, hogy mérgező viselkedésért ne kérjünk bocsánatot”.

Aki esetleg nem ismerné az előzményeket: Fisher azzal vádolta Whedont, Geoff Johnst és másokat a DC Filmesnél, hogy Az Igazság Ligája újraforgatásán szakszerűtlenül és bántalmazóan viselkedtek, a DC Films egykori vezetője, Walter Hamada pedig szemet hunyt a forgatási körülményeknek. Az ügy kirobbanását követően független bizottság vizsgálatot indított, nem vezetett eredményre, és ezt Fisher a mai napig nem tudta feldolgozni.

A bejegyzésére Gunn válaszolt, és a tőle megszokott, nagyon elegánsan tette helyre a színészt, hogy tudja, hol a helye. A rendező csak annyit válaszolt, hogy “MINDEN tweetem automatikusan törlődik néhány hónap után. Ray, ennek az egésznek semmi köze a neked szánt tweetjeimhez“.

Fisher képtelen elengedni az egész dolgot, de meg kell jegyezni, hogy messze nem ő az egyetlen, aki megvádolta a Bosszúállók rendezőjét. Sőt, a Buffy, a vámpírok réme szereplőgárdájának több tagja is megvádolta sokkal rosszabb dolgokkal a rendezőt.

Cyborg
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.