Az Igazság Ligája

Zack Snyder elárulta, pontosan hány percnyi új jelenetet vettek filmre Az Igazság Ligája pótforgatásán

A rendező elárulta, percekben kifejezve mennyi új jelenetet kapunk.

Az idei év egyik nagy bejelentése volt, mikor tavasszal a Warner Bros. megerősítette, hogy létezik Az Igazság Ligája rendezői változata. Nemcsak hogy megerősítették, de be is jelentették a filmet, ami valamikor jövőre fog megjelenni az HBO Max streamingszolgáltatón. Még májusban arról adtak hírt, hogy nem készítenek új felvételeket a filmhez, de ősszel már pótforgatásról kezdtek beszélni. Most ezzel kapcsolatban megszólalt a rendező is, hogy mennyi új jelenetet sikerült rögzíteni.

Az elmúlt hónapban került sor a pótforgatásra, amiről sokan úgy gondolták, hogy sok-sok extra jelenetet rögzítenek. A felvetésnek az egyik alapja az volt, hogy olyan karakter szereplését is bejelentették, akiket nem láttunk a moziban bemutatott változatban. Jared Leto karaktere, Joker is szerepet kap a Suicide Squad – Öngyilkos osztag után, ahogy Deathstroke-t is többet látjuk az új filmben, de Darksed és hű csatlósa, DeSaad is feltűnik majd a filmben. Az igazság azonban az, hogy bár pótforgatásra került sor, szinte elenyésző mennyiségű új jelenetet vettek fel.

Egy interjúban arról kérdezték a rendezőt, hogy igazak-e a hírek, miszerint alig több mint 4 percnyi anyagot készítettek a pótforgatáson.

Úgy gondolom, hogy valós a 4-5 perc, de egyfelől mégis azt kell mondanom, hogy ez végül valószínűleg négy vagy öt perc extra tartalmat jelent majd a film egészére nézve. A négyórás Az Igazság Ligájában ez talán négy percet ha jelent.Zack Snyder

Bár a korábbi hírekben azt állították be, hogy nagyobb forgatásra kerül sor, hiszen a főszereplőket is visszahívták, köztük Amber Heardöt, aki Mera szerepében tér vissza, de Ray Fisher és Ben Affleck is megjelent a forgatáson. Így már értjük, hogy Henry Cavill miért állította, hogy nem utazik el a pótforgatásra, hiszen minimális jeleneteket rögzítettek.

Az HBO Max streamingszolgáltató nagyon komolyan gondolja a rendezői vágást. Nemcsak zöld utat engedett a pótforgatásnak, de a költségvetés már meghaladja a 70 millió dollárt is – még a több díjat nyert Joker büdzséjét is jóval ez alatt húzták meg. Az Igazság Ligája rendezői változatát valamikor 2021 elején fogják bemutatni VOD-formában, azaz közvetlenül az HBO Maxon.

Az Igazság Ligája
Total
1
Shares
Previous Article

TESZT: The Falconeer

Next Article
Mátrix

Botrányba keveredett a Mátrix 4. stábja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!