Az Igazság Ligája

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Superman kihagyja Zack Snyder forgatását?

Alig egy napja kaptuk a hírt, hogy új jeleneteket fognak filmezni Az Igazság Ligája rendezői változatához. Konkrétumokat nem tudni, hogy Zack Snyder milyen jeleneteket fog rögzíteni, illetve kik lesznek ott a forgatáson, de Henry Cavill biztosan kihagyja. Vagy mégsem?

A Warner Bros. még tavasszal dobta le az atomot, amikor megerősítették a SnyderCut létezését. A rendezői változat 2021 elején érkezik az HBO Max streamingszolgáltatóra. A bejelentés pillanatában még nem beszéltek pótforgatásról, majd tegnap reggel érkezett a hír, hogy októberben felvesznek néhány új jelenetet.

Egy ideje már kérdőjeles Henry Cavill Superman szerepe. Több egymásnak ellentmondó hírről is olvasni lehetett, hogy Cavill elköszönt szerepétől, de ennek ellenkezőjéről is beszélt már a színész. A Warner Bros. hivatalosan még nem jelentett be semmit, azonban egy erős pletyka szerint már tárgyalnak, de bármiről is legyen szó, nem valószínű, hogy Snyder rendezői változata része ennek az alkunak.

A Collider kérdezte a színészt, hogy visszatér-e Az Igazság Ligája bármilyen pótforgatására, ám Cavill egy határozott nemmel válaszolt a kérdésre.

Nincs szó semmilyen forgatásról. Nem. Minden dolgot felvettünk már. Nyilvánvalóan nem tudom, hogyan fognak alakulni és változni vagy alkalmazkodni a dolgok annak függvényében, hogy egy eltérő hosszúságú filmről beszélünk. Bármi megtörténhet az utómunka során. Bármilyen tanulsága is lehet annak, mióta négy éve kijött Az Igazság Ligája? Négy évig tartó rajongói reakció, de számomra… én most csak figyelemmel követem a bulit.Henry Cavill

Itt szögeznénk le, hogy az interjú még azelőtt történt, hogy bejelentették volna a pótforgatást. El tudjuk képzelni, hogy nem mondhatott mást a titoktartás miatt, vagy valóban így van, és akkor Superman nélkül forgatják a jeleneteket. Nehéz megmondani, de az előttünk álló néhány hétben okosabbak leszünk. A film költségvetése viszont rendesen megugrott a forgatással.

Total
1
Shares
Previous Article
Peacemaker

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Next Article

Mit kell tudni az internet új szenzációjáról, avagy mi is ez az Among Us?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!