Superman

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Henry Cavill hamarosan visszatér Supermanként?

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor Henry Cavill hamarosan visszatérhet Superman szerepében, mert a hírek szerint három filmre és több cameo szerepre szóló szerződést írt alá, miután hosszú tárgyalássorozaton van túl a Warner Bros. stúdióval. A The Cultured Nerd értesülései szerint a színész már alá is írta az új kontraktust, így hamarosan ismét feltűnik a DC Moziverzumban.

Pontos részleteket nem tudtunk meg az új szerződésről, hogy milyen filmekre tértek ki benne, esetleg a nagyon sokak által várt Az acélember második részéről is tárgyaltak, vagy valamelyik másik szuperhőssel áll össze három film erejéig. Az elmúlt években többször is a beszéd tárgya volt Superman sorsa, hogy mit tervez vele a stúdió, és Cavill sem titkolta, hogy szeretne visszatérni Superman szerepében. Szóval most még arra is esélyt látunk, hogy a Black Adam második részében – már amennyiben lesz -, egy vezető szerepet kapjon Dwayne Johnson oldalán. Esetleg a Shazam! után a második részben nemcsak egy cameo jut neki, hanem tényleges szerep is?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hope never left @henrycavill #superman

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal a szóbeszéd után BossLogic koncepciós művész egy rajzot osztott meg közösségi oldalán, amit a hír után Dany Garcia is továbbosztott saját Instagram-oldalán. Garciáról azt kell tudni, hogy több DC alkotás producere is volt, és történetesen éppen Cavill ügynöke. Szóval ez akár egy jel is lehet, hogy tényleg nyélbe ütötték az új üzletet.

Total
1
Shares
Previous Article

Még mindig tud újat mutatni a Cyberpunk 2077 világa

Next Article

PlayStation 5 vagy Xbox Series X - Melyiket válasszuk?

Related Posts