Főoldal Filmek Henry Cavill még a következő években is szívesen játszaná Superman szerepét
Filmek

Henry Cavill még a következő években is szívesen játszaná Superman szerepét

Henry Cavillt látjuk még valaha Superman szerepében?

193
Superman

A közelmúltban több hír is megjelent azzal kapcsolatban, hogy milyen jövőt szánnak Supermannak, és sajnos nem éppen pozitív hangvételű írások voltak ezek. Néhány napja még arról is olvasni lehetett, hogy a Warner Bros. nem sok reményt fűz a karakterhez, ezért nem készült még el Az acélember második része. Nemcsak a folytatás kérdőjeles, hanem Henry Cavill szerepe is, hiszen a már bejelentett DC filmek egyikében sem fog szerepet kapni nagy valószínűséggel.

A Variety műsorában Patrick Stewart társaságában vitatta meg a témát Cavill, s elmondta, hogy mit gondol Superman szerepéről, valamint mindez mit jelent a folytatásra nézve, lát-e jövőt a kriptoni hős számára:

Mindig is Superman rajongó voltam. Egy ilyen karakternél mint Superman, a forgatás után is magaddal cipeled a köpenyt. És ez idővel a mindennapok részévé válik. Amikor gyerekekkel találkozol, a gyerekek nem feltétlenül úgy ismernek fel, mint Henry Cavill, hanem Supermant láthatják bennem, és ehhez felelősség társul. Mert ez egy csodálatos karakter, és valóban egy felelősség. Boldog vagyok, és remélem, a következő években több alkalommal is Supermant játszhatom.

Henry Cavill

Bár a rajongók csalódottak világszerte, hogy egyelőre nincs tervben Az acélember folytatása, ugyanakkor Henry Cavill rendkívül hálás a stúdiónak és mindenkinek, aki rábízta ezt a szerepet, hiszen új lehetőségek nyíltak ezzel meg előtte. De arra is kiváló volt, hogy jobban megismerje önmagát, mert Kal-El szerepe arra is rámutatott, hogy vajon elég jó ember-e ahhoz, hogy eljátssza ezt a hőst.

Az életem drasztikusan megváltozott a film miatt. Rengeteg lehetőséget adott nekem ez a szerep, és igen, ez volt az egyik karakter, ami a teljes karrierem megváltoztatta. Hihetetlenül hálás vagyok érte, és sokat tanultam önmagamról is. [Superman] olyan jó, olyan kedves, és amikor elkezded magadhoz hasonlítani, mert a filmvásznon őt játszod, akkor valójában magadba nézel, és felteszed a kérdést, hogy ’Én egy jó ember vagyok? Elég jó ember lehetek Supermant játszani?’ És ha arról suttognak belül, hogy ’Hmmmm, várj egy pillanatot. Talán nem.’, akkor hallgatsz rá, és teszel azért, hogy egy jobb emberré válj. Szerintem ez minden, amit tehetünk az életben.

Henry Cavill

Supermant legközelebb 2021 elején látjuk majd viszont a képernyőn, amikor bemutatják a Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatát az HBO Max streamingszolgáltatón, de hogy új filmben, esetleg egy önálló részben látjuk-e még, nagyon kérdőjeles.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...