Wide Screen
Image default
Filmek

Henry Cavill még a következő években is szívesen játszaná Superman szerepét

Henry Cavillt látjuk még valaha Superman szerepében?

A közelmúltban több hír is megjelent azzal kapcsolatban, hogy milyen jövőt szánnak Supermannak, és sajnos nem éppen pozitív hangvételű írások voltak ezek. Néhány napja még arról is olvasni lehetett, hogy a Warner Bros. nem sok reményt fűz a karakterhez, ezért nem készült még el Az acélember második része. Nemcsak a folytatás kérdőjeles, hanem Henry Cavill szerepe is, hiszen a már bejelentett DC filmek egyikében sem fog szerepet kapni nagy valószínűséggel.

A Variety műsorában Patrick Stewart társaságában vitatta meg a témát Cavill, s elmondta, hogy mit gondol Superman szerepéről, valamint mindez mit jelent a folytatásra nézve, lát-e jövőt a kriptoni hős számára:

Mindig is Superman rajongó voltam. Egy ilyen karakternél mint Superman, a forgatás után is magaddal cipeled a köpenyt. És ez idővel a mindennapok részévé válik. Amikor gyerekekkel találkozol, a gyerekek nem feltétlenül úgy ismernek fel, mint Henry Cavill, hanem Supermant láthatják bennem, és ehhez felelősség társul. Mert ez egy csodálatos karakter, és valóban egy felelősség. Boldog vagyok, és remélem, a következő években több alkalommal is Supermant játszhatom.Henry Cavill

Bár a rajongók csalódottak világszerte, hogy egyelőre nincs tervben Az acélember folytatása, ugyanakkor Henry Cavill rendkívül hálás a stúdiónak és mindenkinek, aki rábízta ezt a szerepet, hiszen új lehetőségek nyíltak ezzel meg előtte. De arra is kiváló volt, hogy jobban megismerje önmagát, mert Kal-El szerepe arra is rámutatott, hogy vajon elég jó ember-e ahhoz, hogy eljátssza ezt a hőst.

Az életem drasztikusan megváltozott a film miatt. Rengeteg lehetőséget adott nekem ez a szerep, és igen, ez volt az egyik karakter, ami a teljes karrierem megváltoztatta. Hihetetlenül hálás vagyok érte, és sokat tanultam önmagamról is. [Superman] olyan jó, olyan kedves, és amikor elkezded magadhoz hasonlítani, mert a filmvásznon őt játszod, akkor valójában magadba nézel, és felteszed a kérdést, hogy ’Én egy jó ember vagyok? Elég jó ember lehetek Supermant játszani?’ És ha arról suttognak belül, hogy ’Hmmmm, várj egy pillanatot. Talán nem.’, akkor hallgatsz rá, és teszel azért, hogy egy jobb emberré válj. Szerintem ez minden, amit tehetünk az életben.Henry Cavill

Supermant legközelebb 2021 elején látjuk majd viszont a képernyőn, amikor bemutatják a Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatát az HBO Max streamingszolgáltatón, de hogy új filmben, esetleg egy önálló részben látjuk-e még, nagyon kérdőjeles.

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat