Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Henry Cavill és Superman páros visszatérése még kérdőjeles.

Pár napja az internet felrobbant a hírtől, hogy Henry Cavill és a Warner Bros. tárgyal Superman visszatéréséről, azonban a rajongók legnagyobb bánatára nem Az acélember második része volt a beszélgetés főtémája, hanem egy vendégszerepről egy közelgő filmben. Úgy tűnik azonban, hogy még ez sem teljesen igaz, pontatlanok voltak a hírek, hiszen a legújabb beszámolók szerint a színész és a stúdió még addig sem jutott, hogy tárgyaljanak.

A The Hollywood Reporter hírlevelében úgy fogalmaz, hogy valójában Cavill jelenleg nem folytat tárgyalást semmilyen cameo szerepről, és Superman karakterét sem fogják egyik készülő DC-film vázlatába sem beleírni, és kizárhatjuk Matt Reeves rendezőtől a The Batman és a Black Adam alkotásokat is, sőt, Andy Muschietti-től a The Flash sem jöhet számításba perpillanat. Magyarul Superman visszatérésére egy jó darabig még várni kell – ha látjuk még az angol színész alakításában valaha.

Ugyanakkor hangsúlyozzák a cikkben, hogy jelenleg nem folynak megbeszélések a felek között, a Warner Bros. nem zárkózik el attól, hogy Superman mielőbb visszatérjen, de mielőtt konkrét ajánlattal keresnék meg a színészt, szeretnék előbb átgondolni, hogy milyen formában gondolják a karakter jövőjét. Ingoványos talajra tévedtünk, bármelyik pillanatban megváltozhat a bejelentett filmek forgatókönyvei, hiszen a Black Adam, a Shazam! 2. és a The Flash is csak előkészítő fázisban tart, szóval nagyon könnyen beleírhatják a karaktert, csak meg kell találni a tökéletes pillanatot.

Superman

Még több a témában...

James Gunn John Cena közreműködésével egy a The Suicide Squad-előzménysorozatot készít az HBO Maxra

Vigh Martin

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat