Főoldal Filmek Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne
FilmekBREAKING

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Henry Cavill és Superman páros visszatérése még kérdőjeles.

448
Superman

Pár napja az internet felrobbant a hírtől, hogy Henry Cavill és a Warner Bros. tárgyal Superman visszatéréséről, azonban a rajongók legnagyobb bánatára nem Az acélember második része volt a beszélgetés főtémája, hanem egy vendégszerepről egy közelgő filmben. Úgy tűnik azonban, hogy még ez sem teljesen igaz, pontatlanok voltak a hírek, hiszen a legújabb beszámolók szerint a színész és a stúdió még addig sem jutott, hogy tárgyaljanak.

A The Hollywood Reporter hírlevelében úgy fogalmaz, hogy valójában Cavill jelenleg nem folytat tárgyalást semmilyen cameo szerepről, és Superman karakterét sem fogják egyik készülő DC-film vázlatába sem beleírni, és kizárhatjuk Matt Reeves rendezőtől a The Batman és a Black Adam alkotásokat is, sőt, Andy Muschietti-től a The Flash sem jöhet számításba perpillanat. Magyarul Superman visszatérésére egy jó darabig még várni kell – ha látjuk még az angol színész alakításában valaha.

Ugyanakkor hangsúlyozzák a cikkben, hogy jelenleg nem folynak megbeszélések a felek között, a Warner Bros. nem zárkózik el attól, hogy Superman mielőbb visszatérjen, de mielőtt konkrét ajánlattal keresnék meg a színészt, szeretnék előbb átgondolni, hogy milyen formában gondolják a karakter jövőjét. Ingoványos talajra tévedtünk, bármelyik pillanatban megváltozhat a bejelentett filmek forgatókönyvei, hiszen a Black Adam, a Shazam! 2. és a The Flash is csak előkészítő fázisban tart, szóval nagyon könnyen beleírhatják a karaktert, csak meg kell találni a tökéletes pillanatot.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...