Főoldal Játékok Augusztus végén érkezik a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition
Játékok

Augusztus végén érkezik a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Az idei második Final Fantasy feldolgozás már a küszöbön.

469

A Square Enix bejelentette, hogy a közkedvelt akció-RPG várva-várt felújított változata, a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition 2020. augusztus 27-én fog megérkezni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re, valamint iOS és Android eszközökre, a közös kalandok érdekében cross-platform támogatással. A mobil platformok megjelenési ideje változhat.

A frissített látványon és hangokon kívül a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition számos fejlesztést is tartalmaz, hogy még magával ragadóbbá tegye az élményt, mint valaha. A felújított változat szinkronizált karakterekkel, cross-play támogatású, internetes többjátékos móddal bővült. Új tárgyak és kihívást jelentő pályák, valamint főellenfelek várnak a játékosokra ebben a káprázatos fantáziavilágban. Új emlékeket szerezhetnek, és különböző varázslatokat hívhatnak segítségül. A barátaikkal csapatot alkotva terítenek le félelmetes ellenfeleket ebben a szórakoztató akció-RPG-ben.
A Remastered Edition keretében bemutatkozik egy új ’Mimic’ funkció is melynek segítségével a játékosok felölthetik számos karakter alakját, akikkel utazásuk során találkoznak. Pecsétek gyűjtésével és Moogle House látogatásokkal, vagy nehéz pályák teljesítésével a játékosok egyedi kristályokra tehetnek szert. Ezekkel megváltoztathatják karakterük külsejét kedvenc Crystal Chronicles szereplőjükére, hogy stílusosan folytassák kalandjukat.
A játék 2020. augusztus 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re, valamint iOS és Android készülékekre.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.