Augusztus végén érkezik a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Az idei második Final Fantasy feldolgozás már a küszöbön.

A Square Enix bejelentette, hogy a közkedvelt akció-RPG várva-várt felújított változata, a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition 2020. augusztus 27-én fog megérkezni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re, valamint iOS és Android eszközökre, a közös kalandok érdekében cross-platform támogatással. A mobil platformok megjelenési ideje változhat.

A frissített látványon és hangokon kívül a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition számos fejlesztést is tartalmaz, hogy még magával ragadóbbá tegye az élményt, mint valaha. A felújított változat szinkronizált karakterekkel, cross-play támogatású, internetes többjátékos móddal bővült. Új tárgyak és kihívást jelentő pályák, valamint főellenfelek várnak a játékosokra ebben a káprázatos fantáziavilágban. Új emlékeket szerezhetnek, és különböző varázslatokat hívhatnak segítségül. A barátaikkal csapatot alkotva terítenek le félelmetes ellenfeleket ebben a szórakoztató akció-RPG-ben.
A Remastered Edition keretében bemutatkozik egy új ’Mimic’ funkció is melynek segítségével a játékosok felölthetik számos karakter alakját, akikkel utazásuk során találkoznak. Pecsétek gyűjtésével és Moogle House látogatásokkal, vagy nehéz pályák teljesítésével a játékosok egyedi kristályokra tehetnek szert. Ezekkel megváltoztathatják karakterük külsejét kedvenc Crystal Chronicles szereplőjükére, hogy stílusosan folytassák kalandjukat.
A játék 2020. augusztus 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re, valamint iOS és Android készülékekre.

Total
0
Shares
Previous Article
Superman

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Next Article
Mulan

A Disney fontolgatja, hogy a Mulan egyenesen digitálisan legyen elérhető, hogy ezzel maximalizálják a bevételeket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!