Joker Jared Leto

A Suicide Squad után Jared Leto visszatér Joker szerepében Az Igazság Ligája rendezői változatában

Nem vicc, Jared Leto tényleg visszatér Joker szerepében.

Itt a következő váratlan és meglepő hír a DC Moziverzumából, ugyanis néhány perce robbant hír, hogy Jared Leto a Suicide Squad – Öngyilkos osztag szereplése után még egyszer visszatér Joker szerepében, méghozzá a Zack Snydertől Az Igazság Ligája rendezői változatában.

Bár Joker nem kapott szerepet a moziban bemutatott vágásban, a The Hollywood Reporter értesülései szerint az Oscar-díjas Jared Leto visszatér Joker bőrében. Néhány hete már beszámoltunk arról, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégis tartanak pótforgatásokat Az Igazság Ligája rendezői vágásához, és úgy tűnik, hogy Leto is csatlakozik a munkához. A színésszel először és utoljára a 2016-os Öngyilkos osztagban találkoztunk, azóta pedig leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy mutogatott a Waner Bros. stúdióra.

Korábban maga Snyder nyilatkozta, hogy nincs sok munka az eredeti vágással, hiszen ahhoz még a vizuális effektek is elkészültek, ennek ellenére a rendező és az HBO Max streamingszolgáltató is komolyan gondolja, s mindent beleadnak. Nem sajnálnak elverni több tíz millió dollárt egy olyan filmre – állítólag már a 70 millió dollárt is meghaladja a költségvetés -, amit három éve már bemutattak – igaz egy másik rendező kezéből került ki a végtermék – és a szakma a földbe döngölte és kritizálta a produkciót. Az eredeti tervekhez visszakanyarodtak, a karakterek, köztük Darkseid, Steppenwolf és DeSaad megjelenésén is dolgoznak, kiegészítő sorokat írnak és összességében a teljes négyórás történetet átdolgozzák.

A pótforgatás már javában tart, amihez Ben Affleck, Ray Fisher, Amber Heard és az újonc Jared Leto is csatlakozott, azonban arról továbbra sincs hír, hogy Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa vagy Ezra Miller csatlakozik-e a munkához, vagy a karaktereikhez nem készülnek új jelenetek. Az is elképzelhető, hogy csak később csatlakoznak majd, hiszen mind a négyen önálló projekteken dolgoznak; Gadot főszereplésével a Red Notice forog, Momoa a See második évadát forgatja, Miller pedig most veti bele magát a Legendás állatok 3. részébe.

Az Igazság Ligája rendezői változatát valamikor 2021 elején fogják bemutatni VOD-formában, azaz közvetlen az HBO Maxon.

Total
1
Shares
Previous Article
Megan Fox

Az első képek a talpig véres, megbilincselt Megan Fox főszereplésével készült Till Death horrorból

Next Article
Vaksötét

Már azt is tudjuk, hogy mikorra lőtték be a Vaksötét 2. rész bemutatóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!