Deathstroke

Deathstroke szerepében Joe Manganiello is visszatér Az Igazság Ligája pótforgatására

Deathstroke is kap kiegészítő jeleneteket.

A tavasszal bejelentett Az Igazság Ligája rendezői változat pótforgatása még javában tart. Még szeptember végén derült ki, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégis pótforgatásra kerül sor. Ben Affleck, Ray Fisher és Amber Heard már munkához is látott, és hamarosan csatlakozik Jared Leto is, aki a Suicide Squad – Öngyilkos osztag után újra Joker lehet, de a legújabb hírek szerint Joe Manganiello karaktere is visszatér.

A 2017-ben bemutatott film rendkívül megosztó lett a rajongók között, sokan Joss Whedon számlájára írták a kudarcot, de abban mindenki egyetértett, hogy az egyik legjobb, ami történhetett a filmmel, hogy Joe Manganiello szerepet kapott benne. A stáblista végi jelenetében megjelent Deathstroke, aki a DC Moziverzum későbbi terveiben komoly szereplővé lépett volna elő. Ő lett volna Ben Affleck által írt The Batman főellensége is, ám a Warner elkaszálta ezt a víziót. Bár úgy tűnt, hogy Deathstroke-nak meszeltek, többet nem látjuk Manganiello-t a szerepben, Zack Snyder szeretne kedveskedni a rajongóknak, ezért extra jeleneteket filmeznek a karakternek.

A színész minap a Verizon 5G által szponzorált League of Legends: Wild Rift versenyén mutatta meg új frizuráját. Ezzel a hajjal utoljára 2017-ben láttuk, amikor levetette Slade Wilson maszkját a film végén. Nemcsak a szőke haját fedte fel a Twitch közvetítésben, hanem még a karakter ikonikus kecskeszakállát is láttuk. Az átalakulás hátterében nyilván nem más áll, minthogy Manganiello hamarosan csatlakozik Snyder stábjához, hogy Deathstroke pótforgatáson új jeleneteket kapjon.

Az HBO Max streamingszolgáltató nagyon komolyan gondolja a rendezői vágást. Nemcsak zöld utat engedett a pótforgatásnak, de a költségvetés már meghaladja a 70 millió dollárt is – még a több díjat nyert Joker büdzséjét is jóval ez alatt húzták meg. Az Igazság Ligája rendezői változatát valamikor 2021 elején fogják bemutatni VOD-formában, azaz közvetlenül az HBO Maxon.

Total
3
Shares
Previous Article
Penge

A Marvel Studios még mindig keresi a Mahershala Ali vezetésével bejelentett új Penge-film íróját

Next Article
Meg - Az őscápa

Ben Wheatley kezébe adták a Meg – Az őscápa 2. rész dirigálását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!