Steppenwolf

Zack Snyder elárulta, miért kellett megváltoztatni Steppenwolf kinézetet Az Igazság Ligája rendezői változatára

Ahogy a rendező fogalmazott, túl erős volt.

A Warner Bros. még tavasszal jelentette be, hogy kiadják Az Igazság Ligája rendező változatát, ami valamikor jövőre fog megjelenni az HBO Max streamingszolgáltatón. Még májusban arról adtak hírt, hogy nem készítenek új felvételeket a filmhez, de ősszel már pótforgatásról kezdtek beszélni. Októberben sor is került a forgatásra, és ahogy egy korábbi cikkünkben már megírtuk, szó sincs a film újraforgatásáról, csekély mennyiségű jelenetet rögzítettek ősszel.

Nemcsak új jeleneteket filmeztek, de bizonyos karaktereket teljes egészében újraalkotnak. A rendező még nyáron erősítette meg, hogy Steppenwolfnál az eredeti terveket fogják majd felhasználni, tehát a főgonoszt egy teljesen másik szerelésben látjuk majd jövőre. Sokan megörültek a hírnek, és már koncepciós tervek mellett előzetesben is láttuk Steppenwolf sokkal félelmetesebb, merészebb kosztümjét.

Az elmúlt napokban több interjúra is meghívást kapott Snyder. Így derült fény arra, hogy eredetileg fekete-fehérben szerette volna bemutatni a filmet, mindezt két részben. Most pedig azt árulta el, hogy miért volt szükség Steppenwolf dizájnját megváltoztatni a korábbihoz képest. Snyder a Vero YouTube-csatornán elmesélte, hogy kezdetben a stúdió túl ijesztőnek találta Steppenwolf küllemét, de szerinte pont így kell kinéznie egy főellenségnek a filmvásznon, keltsen félelmet, nem pedig egy C-listás ellenség benyomását keltse a rajongókban.

Oda-vissza voltak beszélgetések az új dizájnról, és ennek az új dizájnnak a létrehozásáról. Szerintem a kezdeti gondolat az volt, hogy túlságosan félelmetesre sikerült, egy kicsit túl idegen és egy kicsit túl intenzív. Személy szerint félelmetesnek gondoltam, és hogy valós veszélyt jelentsen nemcsak Az Igazság Ligája számára, hanem a teljes bolygóra nézve. Úgy gondolom, hogy csodálatosan néz ki, és a csapat nagyszerű munkát végzett.Zack Snyder

De Steppenwolf mellett más gonosztevők is szerepet kapnak majd ebben a filmben, hiszen szintén az eredeti tervekből visszaköszön majd Darkseid is, akit szintén láttunk már az előzetesekben, valamint DeSaad is feltűnik. Mellettük pedig olyan gothami gonosztevők nehezítik meg főhőseink dolgát, mint Deathstroke vagy a Jared Leto-féle Joker.

Az Igazság Ligája rendezői változatát valamikor 2021 elején fogják bemutatni VOD-formában, azaz közvetlenül az HBO Maxon.

Steppenwolf
Total
2
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

KÖNYVAJÁNLÓ: A Nagy Marvel regénysorozat újabb kötete Fekete Párducról szól

Next Article

TESZT: Devil May Cry 5 Special Edition

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!