Az Igazság Ligája

Zack Snyder fekete-fehérben akarta bemutatni Az Igazság Ligáját

Akár fekete-fehér is lehetett volna a rendezői változat.

Az Igazság Ligája rendezője, Zack Snyder egészen érdekes dolgokat mesélt Az Igazság Ligája eredeti koncepciójáról. Mint azt megtudtuk hétvégén, Snyder maga is vissza akart térni, de ezzel szeretett volna tisztelegni azoknak a színészeknek, akiket kivágtak a mozis változatból, ezért is mondott igent a lehetőségre. Most pedig azt mesélte el, hogy ha rajta múlott volna, akkor ő fekete-fehérben és IMAX változatban mutatta volna be a 2017-es filmet a mozikban.

A Warner Bros. még tavasszal jelentette be, hogy mégis bemutatják a film rendezői változatát az HBO Max streamingszolgáltatón valamikor 2021 első felében. A bejelentés pillanatában még tagadták, hogy pótforgatásra kerülne sor, de nyáron kiderült, hogy pótforgatásra is sor került ősszel. A forgatást októberben megtartották, de ahogy hétvégén kiderült, tényleg csak néhány percnyi új képkockát rögzítettek.

A legújabb interjúban Snydertől azt tudtuk meg, hogy eredetileg milyen formában szerette volna bemutatni a filmet. A Film Junkee YouTube-csatorna töltött fel egy újabb videót a rendezővel készített beszélgetésről. Ebben a videóban Snyder arról beszélt, hogy Az Igazság Ligája egészen máshogy nézett volna ki attól, mint amit bemutatott a Warner 2017-ben.

A filmről alkotott ideális verzióm fekete-fehér és IMAX változat lett volna. Számomra ez a leginkább rajongó központú, legtisztább, és a legjobb Az Igazság Ligája élmény. Mert két évig így éltem a filmmel, fekete és fehér változatban… mikor az előzetesnél az élő adást tartottam, Steph és jómagam kiszíneztük az előzetes fekete-fehér változatát.Zack Snyder

Az biztos, hogy egészen egyedi és különleges lett volna. Nehéz megmondani, hogy mivel készül Snyder a rendezői változatnál, mennyiben lesz más ez a film, a már látott verzióhoz képest, és miben javul az alaptörténet, bár azt nem tudjuk megmondani, hogy a fekete-fehér hatás miben javított volna a történeten, hiszen a színészek és a karakterek játéka pont olyan színesben is.

A pontos megjelenési dátumot még nem árulták el, de ma este érkezik egy új trailer is, amiből talán okosabbak leszünk, hogy mikorra tűzték ki a premiert.

Az Igazság Ligája
Total
82
Shares
Previous Article

Mel Gibson megerősítette, hogy dolgoznak a Halálos fegyver 5. részén

Next Article

TESZT: Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!