Az Igazság Ligája

Zack Snyder elárulta, miért mondott igent Az Igazság Ligája rendezői változat befejezésére

Sokáig egy álomnak tűnt, de tavasszal valóra vált Az Igazság Ligája rendezői változata.

A rajongók legnagyobb örömére a Waner Bros. bemutatja Az Igazság Ligája rendezői változatát, amit valamikor jövő év elején tesznek elérhetővé az HBO Max streamingszolgáltatón. A filmet még tavasszal jelentették be, az elmúlt hónapban pedig már egy pótforgatásra is sor került, de ahogy hétvégén kiderült, tényleg csak néhány percnyi új képkockát rögzítettek.

Sokak számára nem volt kérdés, ha Zack Snyder lehetőséget kap, akkor igent fog mondani a visszatérésre, hogy befejezze a filmet. Nehéz igazságot szolgáltatni a történtek után, hiszen nem voltunk ott és nem ismerjük a pontos részleteket, hogy mi történt Snyder távozása után, csak a végeredmény fölött mondtunk ítéletet. Snyder lánya halála után távozott a projekt éléről, helyét pedig Joss Whedon vette át a Marveltől. A film hatalmas bukfenc volt. A kritikusok földbe taposták a filmet, de a rajongók sem fogták vissza magukat, mikor a filmről kérdezték őket. A premier után éveken át kampányoltak a rajongók, hogy bemutassák eredeti vágásban, míg végül Snyder lehetőséget kapott a stúdiótól.

A Screen Rant figyelt fel a Talking to Beyond The Trailer legújabb videójára, amiben Snyder azt vitatta meg, hogy miért döntött a visszatérés mellett, s hogy befejezi ezt a filmet. Egyfelől ő maga is ezt akarta, és ezzel szeretné tiszteletben tartani a szerepelőket is, miután sok karakter Whedon áldozatává vált az újraforgatások miatt.

Gondolkoztam ezen, egy dolog a sokból, ami arra késztetett, hogy erre a hatalmas munkára azt mondjam, ’minden rendben’. Ez őrületes, de volt egy elkötelezettségem a színészek felé, hogy befejezzem ezt a filmet. Hadd fejezzem be. Engedjétek meg nekem, hogy tiszteletben tartsam azt, amit megbeszéltünk az alkotásról. Mert tudjátok, én még csak nem is láttam Az Igazság Ligája moziban bemutatott változatát, de csak azt tudom elképzelni, hogy nem erről a változatról beszéltünk.Zack Snyder

Mind a rendező, mind a stúdió nagyon komolyan gondolja a filmet, hiszen az HBO Max több tízmillió dollárt költ a munkálatokra. Ezzel a húzással két legyet üt egy csapással a Warner, egyfelől eleget tesz a rajongók kérésének, másfelől pedig ezzel szeretnének minél több új előfizetőre szert tenni. A beszélgetés alatt az is kiderült, hogy mikor láthatjuk új előzetest. Mint kiderült, november 17-én magyar idő szerint este 6 órakor fogják bemutatni az új kedvcsinálót a rendezői vágásból.

A filmet négy, egyórás részként fogják bemutatni, később pedig érkezni fog egyben a négy rész is. Pontos megjelenésről még nem tudni, mindössze 2021 biztos.

Total
4
Shares
Previous Article

TESZT: Fuser

Next Article
Anakin Skywalker

A Fox úgy gondolta, hogy George Lucas megöli a franchise jövőjét a fiatal Anakin Skywalker szerepével

Related Posts