Deathstroke

Joe Manganiello megosztotta az első képet Deathstroke visszatéréséről Az Igazság Ligája rendezői változatából

Több jelenetet kap Deathstroke Az Igazság Ligája rendezői változatában.

Még októberben került sor Az Igazság Ligája rendezői változatára, amire még Deathstroke gazfickót is berendelték. Joe Manganiello karakterét először és utoljára a moziban bemutatott változat stáblista végi jelenetében láttuk. Deathstroke szerepe itt az volt, hogy előkészítette a terepet más gonosztevők előtt a folytatásra. Ezen felül pedig eredetileg ő lett volna a Ben Affleck-féle The Batman alkotás főellensége is.

Miután Affleck lelépett, és Matt Reeves vette át helyét, Manganiello szerepéről is lemondhattunk. Nemrég azonban megtudtuk, hogy Slade Wilson, alias Deathstroke is visszatér a SnyderCut kiadásban, de azt még mindig nem tudjuk, hogy milyen szerepet szánnak neki a bővített történetben. Bármennyire is szeretnénk többet látni a képernyőn Deathstroke-ot, kár beleélni magunkat, hiszen Zack Snyder a héten elárulta, csekély mennyiségű extra jelenetet forgattak októberben. A kérdés csak az, hogy Deathstroke az eredeti forgatáson milyen szerepet kapott. Nem valószínű, hogy Snyder csak azért hozta volna vissza a karaktert, hogy elnyújtsa a hajós jelenetet Lex Luthorral.

A SnyderCut egyik legnagyobb meglepetését azonban nem Deathstroke visszatérése, hanem Joker szerepe okozta. A Suicide Squad – Öngyilkos osztag után Jared Leto visszatér a bohóc szerepében. A napokban árulta el Snyder, hogy eredetileg fekete-fehér formában szerette volna bemutatni Az Igazság Ligáját a mozikban, s mindezt két részben, ennek örömére fekete-fehér formában mutatták be az új előzetest is.

Az HBO Max streamingszolgáltató nagyon komolyan gondolja a rendezői vágást. Nemcsak zöld utat engedett a pótforgatásnak, de a költségvetés már meghaladja a 70 millió dollárt is – még a több díjat nyert Joker büdzséjét is jóval ez alatt húzták meg. Az Igazság Ligája rendezői változatát valamikor 2021 elején fogják bemutatni VOD-formában, azaz közvetlenül az HBO Maxon.

Total
1
Shares
Previous Article
Sharon Carter

A The Falcon and the Winter Soldier portékája leleplezte, hogy mi történt Sharon Carter ügynökkel a Polgárháború után

Next Article
Wonder Woman 1984

A WanerMedia ezzel indokolta döntését, miért az HBO Max ad otthont a Wonder Woman 1984-nek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!