Az Igazság Ligája

Itt Az Igazság Ligája új előzetese, de várjunk csak! Ezt láttuk nyár végén is!

Megérkezett Az Igazság Ligája új előzetese, de erre kár volt ennyit várni.

Múlt hétvégén a rendező már utalt rá, hogy november 17-én új előzetest villantanak Az Igazság Ligája rendezői változatához. A hír után sokan megörültek, de kár volt az izgalom. Majdnem egy órával korábban befutott az új kedvcsináló, de hogy őszintén fogalmazzunk, nem dobtunk hátast tőle. Gyakorlatilag fogták a nyár végén bemutatott trailert, néhány másodpercnyi extrával megtoldották, s fekete-fehérben feltöltötték.

Azt kár tagadni, hogy a 2021-es naptár egyik legjobban várt alkotásáról beszélünk, miután három éven keresztül ment a harc a rendezői változatért, amit végül tavasszal bejelentettek. A DC FanDome alatt láttuk az első előzetest a filmből, amiben Darkseid és DeSaad is feltűnt, valamint Supermant fekete jelmezben is láttuk sétálni. Talán öt vagy hat új jelenetet hozott a várt trailer, amiben látjuk Supermant hologram formájában, Darkseid megérkezését a Földre, ahogy az amazonok felkészülnek Steppenwolf támadására és végül Cyborgot, miközben ablakon keresztül nézi a gyerekeket játék közben.

A napokban árulta el Snyder, hogy eredetileg fekete-fehér formában szerette volna bemutatni Az Igazság Ligáját a mozikban, s mindezt két részben, ennek örömére láthatjuk az előzetest ilyen formában.

Az HBO Max streamingszolgáltató nagyon komolyan gondolja a rendezői vágást. Nemcsak zöld utat engedett a pótforgatásnak, de a költségvetés már meghaladja a 70 millió dollárt is – még a több díjat nyert Joker büdzséjét is jóval ez alatt húzták meg. Az Igazság Ligája rendezői változatát valamikor 2021 elején fogják bemutatni VOD-formában, azaz közvetlenül az HBO Maxon.

Total
3
Shares
Previous Article

Még jó darabig csak limitált mennyiségben lesz elérhető az Xbox Series S és X

Next Article
Tom és Jerry

Chloë Grace Moretz főszereplésével befutott a Tom és Jerry élőszereplős mozi első előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!