Főoldal BREAKING 2021 második felében rajtol Európában az HBO Max streamingszolgáltató, miközben a mozifilmek online is elérhetőek lesznek az első naptól!
BREAKINGFilmek

2021 második felében rajtol Európában az HBO Max streamingszolgáltató, miközben a mozifilmek online is elérhetőek lesznek az első naptól!

Az öreg kontinensre is érkezik az HBO Max.

371
HBO Max

Néhány perce érkezett a hír az HBO Magyarországtól, hogy hamarosan Európában is elérhető lesz az HBO Max streamingszolgáltató. Andy Forssell, az HBO Max Global vezetője ma bejelentette a Web Summit konferencia egyik beszélgetése alkalmával, hogy 2021 második félévében megkezdődik az HBO európai streaming szolgáltatásainak HBO Max-ra való átállása.

A hírnek már csak azért is örülünk annyira nagyon, hiszen a májusban elrajtolt platform jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el, és a DC rajongók legnagyobb bánatára pont ezen a felületen fogják bemutatni a Wonder Woman 1984 folytatást december 25-én. Mint azt hétvégén már megtudtuk, a Gal Gadot főszereplésével készült film lesz a szolgáltató első 4K filmje, amihez még hozzájön a HDR10 és Dolby Vision, valamint Dolby Atmos hangzás is.

Ezzel egy időben az is kiderült, hogy a Warner Bros. egy új modellt fog alkalmazni a jövőben. A jövő évtől kezdve egyszerre fogják bemutatni a filmeket a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón, beleértve természetesen a The Suicide Squad, a Dűne, a Godzilla vs Kong és a Mátrix 4. alkotásokat is.

Az Warner elnöke közben kommentálta is a történéseket:

Olyan időket élünk, melyek mindannyiunktól szokatlan megoldásokat igényelnek. Nálunk jobban senki nem szeretné, hogy a filmeket mozivásznon élvezhesse a közönség, azzal is tisztában vagyunk, hogy az új tartalom a mozik számára is éltető erő. Azonban számolnunk kell azzal, hogy 2021-ben még korlátozott nézőszámmal futnak majd a filmszínházak. Ezzel a hibrid megoldással egyszerre biztosítunk tartalmat a mozik számára, de azoknak is elérhetővé tesszük a legújabb sikerfilmeket, akiknek nincs lehetőségük moziba menni. A tartalmaink értékesek, 17 nagy filmmel készülünk 2021-ben a nézők számára, ezek nem maradhatnak a fiókban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Sorozatok

Exkluzív francia sorozatok érkeznek a Maxra

A Max franciaországi indulásával együtt megindul a francia saját gyártású Max Original...

Max
BREAKINGFilmek

A Warner Bros. Discovery bejelentette, mikor indul a Max szolgáltatás Európában

Végre bejelentették, mikor rajtol Magyarországon is az HBO Max utója a Max.