Wide Screen
Image default
Sorozatok

Újabb forrás állítja, hogy Darth Vader és Cody parancsnok is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban

Darth Vader nevét újra elővették.

A tavaly nyáron bejelentett Obi-Wan Kenobi-sorozatról több hír is érkezett már. A sorozatnál előkerült már Darth Maul neve, ami logikus lépésnek tűnhet a stúdió részéről, de más nagy neveket is bedobtak a kalapba. A pletykák szerint még a fiatalabb Leia és Luke Skywalker, és még Darth Vader is vendégszerepelhet a Disney+ sorozatban.

Anakin Skywalker visszatéréséről már évek óta pletykálnak, és állítólag a Skywalker korából kivágtak egy olyan jelenetet az exegoli csatában, amit leforgattak Hayden Christensen-nel. A színész állítólag Darth Vader szerepében visszatér az Obi-Wan Kenobi-sorozatban. A korábbi pletykákra egy hitelesnek bizonyult lap erősített rá. Sokan nagy figyelemmel követik a Kessul Run Transmission csapatát, akik az elmúlt időben többször a bejelentés előtt hetekkel megjósolták, hogy milyen alkotásokat fognak bejelenteni, köztük a The Bad Batch animációs sorozatot is.

A csapat legújabb cikkét azzal kezdik, hogy megerősítik a korábbi pletykákat, hogy mind Anakin Skywalker, mind pedig Darth Vader szerepelni fog a sorozatban, miközben a klón Cody parancsnok és a 212-es Támadó Zászlóalj is feltűnik majd. Ahogy arra számítani lehetett, mindez azt jelenti, hogy a sorozatban lesznek visszaemlékezések a Klónok Háborúja eseményeire, amiben Hayden Christensen Anakin Skywalker szerepében fog megjelenni. Valószínűleg vizuális effektek segítségével fogják megfiatalítani őt és Ewan McGregort, hogy korban úgy nézzenek ki, mint a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszújában.

További érdekesség, hogy a webhely azt is megjegyzi, hogy Darth Vadert nem csak cameo szerepet kap a sorozatban, hiszen a sorozat elsősorban arra az eseményre fog fókuszálni, amikor Vader korábbi mestere felkutatására indult. A Lucasfilm egyelőre nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a limitált sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón, ám hírek szerint már jövő hónapban indul a forgatás.

Még több a témában...

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Kényszerből Toby Haynes váltja Tony Gilroy rendezőt a Cassian Andor Disney+ sorozat élén

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat