Főoldal Sorozatok Újabb forrás állítja, hogy Darth Vader és Cody parancsnok is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban
Sorozatok

Újabb forrás állítja, hogy Darth Vader és Cody parancsnok is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban

Darth Vader nevét újra elővették.

789
Cody parancsnok

A tavaly nyáron bejelentett Obi-Wan Kenobi-sorozatról több hír is érkezett már. A sorozatnál előkerült már Darth Maul neve, ami logikus lépésnek tűnhet a stúdió részéről, de más nagy neveket is bedobtak a kalapba. A pletykák szerint még a fiatalabb Leia és Luke Skywalker, és még Darth Vader is vendégszerepelhet a Disney+ sorozatban.

Anakin Skywalker visszatéréséről már évek óta pletykálnak, és állítólag a Skywalker korából kivágtak egy olyan jelenetet az exegoli csatában, amit leforgattak Hayden Christensen-nel. A színész állítólag Darth Vader szerepében visszatér az Obi-Wan Kenobi-sorozatban. A korábbi pletykákra egy hitelesnek bizonyult lap erősített rá. Sokan nagy figyelemmel követik a Kessul Run Transmission csapatát, akik az elmúlt időben többször a bejelentés előtt hetekkel megjósolták, hogy milyen alkotásokat fognak bejelenteni, köztük a The Bad Batch animációs sorozatot is.

A csapat legújabb cikkét azzal kezdik, hogy megerősítik a korábbi pletykákat, hogy mind Anakin Skywalker, mind pedig Darth Vader szerepelni fog a sorozatban, miközben a klón Cody parancsnok és a 212-es Támadó Zászlóalj is feltűnik majd. Ahogy arra számítani lehetett, mindez azt jelenti, hogy a sorozatban lesznek visszaemlékezések a Klónok Háborúja eseményeire, amiben Hayden Christensen Anakin Skywalker szerepében fog megjelenni. Valószínűleg vizuális effektek segítségével fogják megfiatalítani őt és Ewan McGregort, hogy korban úgy nézzenek ki, mint a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszújában.

További érdekesség, hogy a webhely azt is megjegyzi, hogy Darth Vadert nem csak cameo szerepet kap a sorozatban, hiszen a sorozat elsősorban arra az eseményre fog fókuszálni, amikor Vader korábbi mestere felkutatására indult. A Lucasfilm egyelőre nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a limitált sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón, ám hírek szerint már jövő hónapban indul a forgatás.

EP3 IA 96276 1536x818 1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...