Wide Screen
Image default
Sorozatok

Darth Maul nevét pletykálják több Disney+ sorozatnál is, és az egyik az Obi-Wan Kenobi lehet

Darth Maul visszatér még?

Nagyon érdekes Star Wars pletykák születtek a héten, és alighanem az egyik legérdekesebb hír, hogy Darth Maul több sorozatban is szerepelhet a jövőben. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy ezek nem hivatalos információk, pletykákról lévén szó, tartsuk kezünk ügyében a sótartót. Az utóbbi hetekben több karakterről is pletykáltak már, azonban a Lucasfilm hallgat, semmit sem erősített meg, bár Rosario Dawson alig bírta visszafogni magát, hogy ne erősítse meg Ahsoka Tano szerepét a The Mandalorian második évadában.

Elsőként a The Direct hallott híreket afelől, hogy egy Darth Maul-sorozat van készülőben a Disney+ műhelyében, és a karakter várhatóan több sorozatban is feltűnik majd a jövőben. Emlékezzünk csak vissza a Solo: Egy Star Wars-történet csattanójára, amikor kiderült, hogy Maul irányította a háttérben a szálakat, ami jó alapja lehet az önálló sorozatnak. Pletyka szerint ebben a sorozatban Emilia Clarke karaktere, Qi’ra is kulcsfontosságú szerepet osztanak. Noha az antológiafilm megbukott, nem valószínű, hogy folytatást kap, de ez még nem gátolja meg a karakterek visszatérését. Többen is hangot adtak a Solo szereplőinek sorozatáról, amire még Alden Ehrenreich is igent mondana, sőt, Donald Glover, mint a fiatalabb Lando Calrissian is visszatérhet sorozatban még.

A The Illuminderdi jelentése szerint az Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatását jövő márciusban kezdik Los Angelesben. A sorozatot az idei év elején szerették volna felvenni, ám a forgatókönyv miatt mindenkit hazaküldtek, majd jött a koronavírus-járvány, ami a legnagyobb produkciókat is földre kényszerítette. Ewan McGregor korábban elmondta, hogy a sorozatnál a The Volume nevű eszközt fogják használni, vagyis a karakterek mögé az Unreal Engine grafikus motor segítségével virtuális környezetet teremtenek, így gyakorlatilag bárhol, bármit elő tudnak adni, nincs szükség elutazni az adott helyszínre.

Még több a témában...

Kiderült, hogy mi lesz A szépség és a szörnyeteg Disney+ sorozat címe

Kévés Bence Mihály

Snoke eredetileg egy női karakter lett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Kévés Bence Mihály

Egy casting felhívás leleplezte volna, hogy a kis Luke és Leia is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat