Rosario Dawson

Rosario Dawson nagyon izgatott, hogy megerősíthesse Ahsoka Tano szerepét

Rosario Dawsontól egy interjúban arról kérdezték, hogy valóban ő kapta Ahsoka Tano szerepét a The Mandalorian második évadában.

Rosario Dawsontól egy interjúban arról kérdezték, hogy valóban ő kapta Ahsoka Tano szerepét a The Mandalorian második évadában.

Bár a színésznő még nem erősített meg semmi korábbi hírt, miszerint ő lesz Ahsoka Tano az ősszel visszatérő The Mandalorian-sorozat második évadában, pusztán reagált a hírekre, hogy őt hozták összefüggésbe a szereppel, és már nagyon várja a bejelentést, ami nyilvánvalóan ezek után az lesz, hogy csatlakozott Jon Favreau sorozatához, de még mindig nem tudni, hogy melyik karaktert kelti életre.

A Variety interjújában olvasható, hogy Dawson azzal viccelődött a riport alatt, hogy „nyugdíjba fog vonulni” ezután és belefolyik majd a politikába, és eközben még arra is jut majd ideje, hogy részt vegyen két kedvenc franchise, a Star Trek és a Star Wars címek forgatásain is. Természetesen itt került szóba az elmúlt hónapok hírei, vagyis hogy a távoli galaxisban esetleg életre keltse Ahsokát.

Ezt még nem erősítették meg, de amikor ez megtörténik, nagyon boldog leszek. Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy ezt valamikor megerősítsék majd.

Több egymástól független forrás is váltig állítja, hogy Dawson szerepet kapott a sorozatban, azonban az elején még kevésbé tűntek hitelesnek a beszámolók, hogy a rajongók kedvenc karakterével találkozhatunk majd az élőszereplős feldolgozásban. Most viszont már több mint valószínű, hogy szerepelni fog benne, csak azt nem tudjuk, hogy kit kelt életre, mert még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy egy teljesen másik karaktert kelt majd életre a Disney+ felületén.

A The Mandalorian következő részét valamikor majd ősszel mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
2
Shares
Previous Article

Áprilisban jön az XCOM: Chimera Squad

Next Article
Bob Iger

A koronavírus-járvány alatt Bob Iger marad a Disney élén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!