Főoldal Sorozatok Donald Glover még visszatérhet Lando Calrissian szerepében az egyik Star Wars-sorozatban
Sorozatok

Donald Glover még visszatérhet Lando Calrissian szerepében az egyik Star Wars-sorozatban

Talán találkozunk még Lando Calrissian-nal a jövőben.

637
Solo: Egy Star Wars-történet

A messzi-messzi galaxisban az a hír járja, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet után Donald Glover visszatérhet Lando Calrissian szerepében, ám nem az antológiafilm második részében, hanem egy Disney+ sorozatban. A pletyka azután kapott szárnyra, hogy a színész nemrég elárulta, mennyire szívesen játszaná el újra a karaktert, és ha hihetünk ennek a pletykának, akkor hamarosan teljesülni fog a kívánsága.

A mostani hírt is úgy kezeljük, mint egy marék sót, ezúttal is az a forrás, aki pontosan megjósolta a Star Wars: The Bad Batch érkezését még a hivatalos bejelentése előtt. A Kessel Run Transmissions értesülései szerint ugyanis Glover vagy aláírt, vagy közel van ahhoz, hogy aláírja a visszatéréséről szóló szerződést, természetesen ezúttal is a fiatalabb Lando Calrissian szerepéről tárgyalnak. Alden Ehrenreich bármennyire is szeretné a Solo-folytatását, nem valószínű, hogy arra olyan formában fog sor kerülni, hacsak nem egy sorozatban mesélik tovább Han Solo kalandját, amiben kétségtelen, hogy Landonak is szerepet osztanak. De sokkal valószínűbb, hogy inkább a karakternek szánnak egy teljesen önálló szálat, bár sötétben tapogatózunk csak, hiszen a forrás semmi konkrét információt nem osztott meg a tervekről.

Talán egy Solo spin-off van készülőben, amiben nemcsak Lando, de még Qi’ra is visszatérhetne, aki a film csattanójában éppen üzletet kötött Maul-lal. Ron Howard rendező nyitva hagyta a kaput valamennyi szereplő előtt, a kérdés csak az, hogy a Lucasfilm mit szeretne. Folytatni ezt a történetet, vagy teljesen új szálakat boncolgatnának helyette.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...