Főoldal BREAKING Berendelték a Star Wars: The Bad Batch animációs Disney+ sorozatot
BREAKINGSorozatok

Berendelték a Star Wars: The Bad Batch animációs Disney+ sorozatot

Ismerős alkotókkal érkezik a sorozat.

702
Star Wars: Rossz osztag

Bár a mozifilmek tekintetében most néhány éves szünet következik a Star Wars franchise-ban, a televízió terén nem tétlenkedik a Disney. Tavaly hatalmas kritikai és közönségsikert aratott a The Mandalorian első évada, a második szezon ennek megfelelően már úton, ha minden igaz, idén ősszel folytatódhatnak hőseink kalandjai, sőt korábban olyan hírek is szárnyra keltek, mely szerint Jon Favreau már a harmadik évadon is dolgozik, és csak a hivatalos megerősítésre vár. Ezen kívül biztosan készül egy Obi-Wan Kenobi-sorozat, illetőleg Cassian Andor is kap egy saját szériát. Animációs produkciók terén pedig A klónok háborúja idei, hosszú ideje várt fináléja emelendő ki. Most kiderült, hogy némileg ezt a történetet folytatva készül új animációs sorozat a Lucasfilm és a Disney+ égisze alatt.

A Deadline adta hírül, hogy a Star Wars-veterán Dave Filoni, Athena Portillo, Brad Rau, Jennifer Corbett, Carrie Beck és Josh Rimes kíséretében jelentkezik a Star WarsThe Bad Batch címet viselő szériával. A sorozat a Rossz osztag elnevezésű klónosztagot követi majd, megmutatja, hogy hogyan találták ők meg a helyüket az egyre gyorsabban változó galaxisban. Ez a gárda egy különleges csoport a hadseregben, ugyanis ők genetikailag különböznek a testvéreiktől. Azt tudjuk róluk, hogy A klónok háborúja eseményei után különleges kalandokban volt részük, ezek köszönnek majd vissza a képernyőn.

Négy fős osztagot alkotnak, a vezetőjük Vadász, Romboló, Szaki és Célkereszt. Vadász egy szuperképessége, hogy kiváló érzékkel rendelkezik, mellette pedig érzékeli az elektromágnesességet is. Ahogy Szaki neve is mutatja, ő a csapat agytrösztje, mindenhez ért, bármit azonnal ki tud nyitni, másodpercek alatt képes meghekkelni a Szakadárok rendszereit. Romboló nem az eszéről híres, ő inkább a csapat erőembere, páratlan fizikai erővel vértezték fel. Célkereszt, a csapat utolsó tagja, aki mérföldekről is képes ellőni ellenfelét.

A Star Wars: The Bad Batch valamikor 2021-ben debült a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...

Shawn Levy
Filmek

Shawn Levy Star Wars-filmjének forgatókönyvén Az Adam-projekt írója dolgozik

Shawn Levy korábbi munkatársa dolgozik az egyik új Star Wars-film forgatókönyvén.