Wide Screen
Image default
Filmek

Alden Ehrenreich arról beszélt, hogy valószínűleg egy Disney+ sorozatban térhet vissza Han Solo szerepében

A galaxis híres csempésze, Han Solo hamarosan visszatér?

Azt a tényt nem lehet szépíteni, hogy minden idők leggyengébb filmje lett a Solo: Egy Star Wars-történet, ami a kritikákban és box office számokban is megmutatkozott. A bukáshoz több ok vezetett, kezdve a rosszul felépített marketinggel és a botránytól hangos forgatásig bezárólag mindent a stúdió számlájára lehet írni. Ez azért is érintette olyan rosszul a franchise jövőjét, hiszen a Disney vezetői itt állították le más spin-off részek előkészületeit, és mondták ki: rossz stratégiát követtek.

A terv mindvégig az lehetett, hogy trilógiában mesélik el a galaxis hírhedt csempészének korai történetét. Ugyanakkor a legújabb hírek szerint a stúdió nem mondott le Han Solóról, hiszen Alden Ehrenreich vezetésével akár egy Disney+ sorozatban is folytatódhat a történetszál – mindezt magától a színésztől tudjuk.

Nemrég a Happy Sad Confused podcast műsorában kapott szót Ehrenreich, aki elmondta, hogy teljesen új irányt vehet karaktere a galaxisban, s ha visszatér Han Solo szerepében, akkor azt egy sorozatban teheti. Nem teljesen tiszta, hogy a színész szeretné ebbe az irányba terelni a dolgokat, vagy a Lucasfilm oldaláról is vannak erre törekvések.

Szeretnék visszatérni. Ez lenne a megfelelő formája ennek. Ami klassz, s egyfelől ingyenes móka lenne. A karakterem legjobb oldalát mutatná meg, valami olyat, amit láttunk a film végén. Tudjátok, amikor a film végén azzá a sráccá vált, azt a srácot imádom. Szóval eljutni addig, és onnan folytatni érdekfeszítő lenne.

Szerintem mostanában annyira találékonyak, hogy miként használhatják a Star Warst, és különféle történetekkel állnak elő, hogy talán láthatok néhányat ebből az izgalmas dobozból. Meglátjuk, ki tudja, hogy mi lesz.Alden Ehrenreich

Egyfajta cliffhangert kapott a film, hiszen mind Han, mind pedig Qi’ra története is sok kérdést hagyott maga után, és ha elkészült volna a folytatás, akkor Maul szálát is boncolgatták volna a készítők. Szóval ha valaha is elkészül a folytatás, legyen az film vagy sorozat, akkor alighanem Maul is szerepelhet majd benne.  

Még több a témában...

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Kényszerből Toby Haynes váltja Tony Gilroy rendezőt a Cassian Andor Disney+ sorozat élén

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat