Wide Screen
Image default
Sorozatok

Egészen vad pletyka, miszerint Hayden Christensen Anakin Skywalker szerepében feltűnik majd az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatában

Hayden Christensen, mint Anakin Skywalker visszatéréséről beszélnek, aki talán újra szerepet kaphat, ezúttal az Obi-Wan Kenobi-sorozatban.

Hayden Christensen, mint Anakin Skywalker visszatéréséről beszélnek, aki talán újra szerepet kaphat, ezúttal az Obi-Wan Kenobi-sorozatban.

A Lucasfilm még tavaly erősítette meg, hogy Ewan McGregor visszatér mindenki kedvenc Obi-Wan Kenobi szerepében, méghozzá a Disney+ új élőszereplős sorozatában. A sorozat eredetileg filmnek indult, ám a Solo: Egy Star Wars-történet kudarca után a stúdió lefújta, s inkább hatrészes sorozatban mesélik el a kényszerű remeteéletre vonult jedimester napjait a Tatuinon, vagy mégsem? Eredetileg erről szólt volna a történet, de a Lucasfilm törölte, s újraíratják a forgatókönyvet is.

Ez az új feldolgozás pedig arra is lehetőséget adhat, hogy Anakin Skywalker visszatérjen benne, akit Hayden Christensen formált meg az előzménytrilógiában. Az LRM beszámolójából kiderült, hogy korai tárgyalásokra már sor került a színész és a stúdió között, de egyelőre nem ismert, milyen szerepet szánnak a karakternek.

Mivel a sorozat a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után játszódik majd (feltételezhetően), addigra Anakinból már Darth Vader vált, így Christensen csak egy rövid visszaemlékezésben kaphat szerepet Anakinként, vagy akár hang formájában is megjelenhet. Végül is ez történt a Star Wars: Skywalker kora végén is, amikor a jedik Reyhez beszéltek, ott is csak hangban hallottuk a színészt.

Valószínűleg a Lucasfilm úgy készült, hogy nyár végén a Star Wars Celebration alatt jelentik be a nagy visszatérést, ahogy Rosario Dawson Ahsoka Tano szerepét is a The Mandalorian második évadában, ám miután Kalifornia kormányzója beiktatta azt a korlátozást, hogy addig nem lehet rendezvényt tartani, amíg nincs vakcina, erre aligha kerül sor 2020-ban. Az Obi-Wan Kenobi forgatását is részben ezért állították le, de Deborah Chow vezetésével hamarosan újraindulhat a forgatás.

Még több a témában...

A Star Wars elmagyarázta, Palpatine hogyan maradhatott éveken keresztül rejtve Luke Skywalker szeme elől

Kévés Bence Mihály

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat