Főoldal Sorozatok Arról beszélnek, hogy akár Darth Vader is szerepet kaphat az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban
Sorozatok

Arról beszélnek, hogy akár Darth Vader is szerepet kaphat az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban

Darth Vader is szerepelhet az Obi-Wan Kenobi-sorozatban?

211
Obi-Wan Kenobi

Nem győzzük hangsúlyozni, amikor Star Wars sorozatról vagy filmről írunk, hogy mindig tartsunk kezünk közelében a sótartót, mert nem tudni, hogy mi igaz ezekből a korai híresztelésekből. Néhány napja ismét felkapták azt a hírt, miszerint Hayden Christensen karaktere, azaz Anakin Skywalker is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi-sorozatban, méghozzá kulcsfontosságú szerepet szánnak neki. A legújabb hírek szerint már Darth Vader is feltűnik majd benne.

A tervek szerint év elején kezdték volna forgatni a sorozatot, ám néhány nappal a forgatás előtt a Lucasfilm törölte a menetrendet, s a stábot pedig hazaküldte. A jelentésben az állt, hogy túl nagy hasonlóság volt a The Mandalorian és az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat között, ezért át kell írni a szkriptet. Minap a Full Circle Cinema osztott meg egy friss hírt (pletykát), hogy Darth Vader is szerepelni fog ebben az új forgatókönyvben. A mostani néhány nappal azután kapott szárnyra, hogy Hayden Christensen szerepéről kezdtek beszélni. Arról nem tudni, hogy Darth Vader mekkora szerepet játszik majd a sorozatban, de várhatóan csak egy vendégszerepre ugrik be.

Az Obi-Wan Kenobi-sorozat valahol a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és a Star Wars IV. rész – Egy új remény között játszódik, amikor Kenobi mester tatuini remeteségbe vonult a Birodalom elől. Anakin ekkor már Darth Vaderként uralkodik a galaxisban, és nem túl valószínű a szemtől szembeni harc kettőjük között. De nem Vader az egyedüli karakter, akiről pletykálnak, mert a fiatalabb Luke Skywalker és Jar Jar Binks neve is szóba jött már.

Deborah Chow fogja dirigálni a sorozatot, aki Joby Harold történetét viszi majd képernyőre, azonban még kérdőjeles, hogy mikor kerül erre sor.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Klyo Ren
Filmek

Adam Drivert még mindig kísérti, hogy Kylo Ren megölte Han Solót Az ébredő Erőben

Sokan vitatják a pillanatot, amikor Kylo Ren megölte Han Solót.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.