Wide Screen
Image default
Pletykák

Hírek szerint Jar Jar Binks is visszatér az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

Hivatalos megerősítést nem kaptunk, de pletykák szerint Jar Jar Binks is visszatér majd az Obi-Wan Kenobi önálló sorozatában.

A hírről a Making Star Wars.net számolt be, miszerint az előzménytrilógiából az utálattá vált karakter, Jar Jar Binks is visszatér majd az Obi-Wan Kenobi élőszereplős Star Wars-sorozatban. A cikk írója hangsúlyozza, hogy mindössze egy korai jelenésről van szó, de a karakter korai CGI terve már elkészült, és állítólag egy olyan jelenetben lesz látható, ahol Ewan McGregor karaktere beszélget majd Jar Jar Binks képviselővel.

Nem lehet megmondani, hogy Jar Jar mekkora szerepet kap a sorozatban, és az említett beszélgetésen túl kap-e más szerepet is, így még azt sem lehet tudni, Ahmed Best visszatér-e a szerepben. Nem valószínű, már csak azért sem, mert miután a rajongók kikezdték karakterét, a színész öngyilkossági kísérletet próbált elkövetni, annyira padlóra került a rajongók miatt.

Jar Jar Binks az előzménytrilógia egyik új karaktere volt, akivel a Star Wars I. rész – Baljós árnyak nabooi jelenetében találkoztunk először, mikor Qui Gon Jinn és Obi-Wan menekült. A rajongók részben Jar Jar miatt támadták az első részt, gúnyolták és kinevették, pedig Geroge Lucas kedvenc karakteréről beszélünk. Jar Jar visszatért a folytatásban, a Star Wars II. rész – A klónok háborúja és a Sith-ek bosszúja epizódokban is, de érezhetően kisebb szerepet kapott, illetve még az animációs A klónok háborúja sorozatban is szerepelt, ahol sokkal jobban fogadták. A kánonban Jar Jar utoljára a Star Wars Aftermath című kötetben jelent meg, ahol bohócként szórakoztatta a gyerekeket A Jedi visszatér után.

Az Obi-Wan Kenobi-sorozatot valamikor nyár végén kezdik forgatni, de a bemutatóra 2021-ig várnunk kell, csak akkor tűzik képernyőre a Disney+ streamingszolgáltatón.

Még több a témában...

A Lucasfilm pihenőre küldi a Star Wars spin-offokat

Kévés Bence Mihály

FRISSÍTVE! Az Empira Magazin címlapján a Zsivány Egyes csapata

Kévés Bence Mihály

Mégis lesz Boba Fett-film!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon