Főoldal Filmek George Lucas elárulta, hogy ki a kedvenc Star Wars-karaktere
Filmek

George Lucas elárulta, hogy ki a kedvenc Star Wars-karaktere

Nem úgy tűnik, hogy George Lucas sokat foglalkozna a rajongók véleményével, hiszen egy olyan karakter a kedvence, akit nagyon sokan utálnak.

714

Nem úgy tűnik, hogy George Lucas sokat foglalkozna a rajongók véleményével, hiszen egy olyan karakter a kedvence, akit nagyon sokan utálnak.

A Star Wars Celebrationön maga George Lucas is tiszteletét tette, ugyanis idén tartották a huszadik évfordulóját a Star Wars: I. rész – Baljós árnyak című előzménytrilógia első fejezetének Chicagóban. A film panelje után a Star Wars franchise mindenkori atyja, Lucas egy interjúban megnevezte, hogy melyik karaktert tarja kedvencének a messzi-messzi galaxisban, amit évtizedekkel korábban létrehozott.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

George Lucas a Screen Rant lapnak elárulta az esemény után, hogy hozzá legközelebb Jar Jar Binks áll, így egyben ő a kedvenc szereplője a Star Wars-filmekben. Lucas az interjúban elmondta, hogy mennyire fantasztikus munkát végzet Ahmed Best a forgatáson, miközben nagyon, nagyon nehéz volt eljátszani a szereplőt, de a fiatal színész megbirkózott a nem mindennapi feladattal.

Jar Jar kétségtelen, hogy az I. rész egyik legvitatottabb új szereplője volt. A karaktert a bemutató után számtalan kritika érte, míg végül a sérelmezések odáig fajultak, hogy a Jar Jart életre keltő Best majdnem öngyilkosságot követett el, miután a rajongók negatív reakcióval árasztották el az internetet. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy Lucas nem sokat ad a közönség véleményére, mert ő ugyanis nagyon szerette Jar Jar Binkset az előzménytrilógiában.

A karakter az első rész után kisebb, de egyben fontosabb szerepet játszott a Star Wars: II. rész – A klónok támadásában, ahol Amidala királynő egyik képviselője lett. A rajongókban részben ez váltotta ki a gyűlöletet, mert az egyik szenátusi meghallgatáson egy olyan törvényt fogadtatott el, ami később a Köztársaság végét jelentette.

Jar Jar Binks

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...