Wide Screen
Image default
Filmek

George Lucas elárulta, hogy ki a kedvenc Star Wars-karaktere

Nem úgy tűnik, hogy George Lucas sokat foglalkozna a rajongók véleményével, hiszen egy olyan karakter a kedvence, akit nagyon sokan utálnak.

A Star Wars Celebrationön maga George Lucas is tiszteletét tette, ugyanis idén tartották a huszadik évfordulóját a Star Wars: I. rész – Baljós árnyak című előzménytrilógia első fejezetének Chicagóban. A film panelje után a Star Wars franchise mindenkori atyja, Lucas egy interjúban megnevezte, hogy melyik karaktert tarja kedvencének a messzi-messzi galaxisban, amit évtizedekkel korábban létrehozott.

George Lucas a Screen Rant lapnak elárulta az esemény után, hogy hozzá legközelebb Jar Jar Binks áll, így egyben ő a kedvenc szereplője a Star Wars-filmekben. Lucas az interjúban elmondta, hogy mennyire fantasztikus munkát végzet Ahmed Best a forgatáson, miközben nagyon, nagyon nehéz volt eljátszani a szereplőt, de a fiatal színész megbirkózott a nem mindennapi feladattal.

Jar Jar kétségtelen, hogy az I. rész egyik legvitatottabb új szereplője volt. A karaktert a bemutató után számtalan kritika érte, míg végül a sérelmezések odáig fajultak, hogy a Jar Jart életre keltő Best majdnem öngyilkosságot követett el, miután a rajongók negatív reakcióval árasztották el az internetet. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy Lucas nem sokat ad a közönség véleményére, mert ő ugyanis nagyon szerette Jar Jar Binkset az előzménytrilógiában.

A karakter az első rész után kisebb, de egyben fontosabb szerepet játszott a Star Wars: II. rész – A klónok támadásában, ahol Amidala királynő egyik képviselője lett. A rajongókban részben ez váltotta ki a gyűlöletet, mert az egyik szenátusi meghallgatáson egy olyan törvényt fogadtatott el, ami később a Köztársaság végét jelentette.

Jar Jar Binks

Még több a témában...

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat