Főoldal Sorozatok Kathleen Kennedy megerősítette, hogy limitált lesz az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat
Sorozatok

Kathleen Kennedy megerősítette, hogy limitált lesz az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat

Kevesebb résszel jön az Obi-Wan Kenobi?

683
Obi-Wan Kenobi

Miközben hatalmas várakozás előzi meg az Ewan McGregor nevével fémjelzett Obi-Wan Kenobi-sorozatot, a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy váratlan hírről számolt be ma reggelre. Kennedy megerősítette, hogy a sorozat korlátozott lesz, mindez azt jelenti, hogy csak bizonyos részt készítenek belelő a Disney+ szolgáltatóra.

A Lucasfilm megvásárlása óta a Disney számos Star Wars-projektet indított, törölt vagy az induló tervekből valami mást hozott ki. A csalódást keltő Solo: Egy Star Wars-történet után a stúdiónak újra kellett gondolnia a folytatást, még egy ilyen kudarcot nem engedhet meg magának. Több spin-off részt töröltek (köztük a Boba Fett spin-offot), vagy Disney+ sorozatot készítettek belőle. Az utóbbiak közzé tartozik az Obi-Wan Kenobi-sorozat is, amit McGregor korábban már megerősített, hogy antológiafilmnek készült a jedimester kalandja, ám a Disney egy elnyújtott sorozatban kívánja elmesélni a tatuini remeteéletbe kényszerült mester életét.

Az aggasztó hírek ellenére nem törölték a sorozatot, csak átdolgozták a forgatókönyvet, sőt, a legújabb hírek szerint a várnál jóval korábban kezdődik a forgatás. A sorozatról egy másik hír is napvilágot látott, miszerint néhány részből fog csak állni. Ezt most Kathleen Kennedy is megerősítette, hogy limitált széria lesz az Obi-Wan Kenobi – írja a The Wrap.

Nagyon izgalmas volt látni a tehetségeket, akik csatlakoztak. És most egy limitált Obi-Wan Kenobi-sorozaton dolgozunk Deborah Chow rendezővel, aki egyszerűen fenomenális munkát végez.

Kathleen Kennedy

Pontosan nem tudni, hogy hány részből fog állni a sorozat, bár korábbi hírek szerint mindössze négy részes lett a teljesen újraírt sorozat, cserébe azonban ezek elnyújtott részek lesznek, hosszabbak, mint amit megszokhattunk a The Mandaloriannál.

Obi-Wan Kenobi
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...