Wide Screen
Image default
Sorozatok

Kathleen Kennedy megerősítette, hogy limitált lesz az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat

Kevesebb résszel jön az Obi-Wan Kenobi?

Miközben hatalmas várakozás előzi meg az Ewan McGregor nevével fémjelzett Obi-Wan Kenobi-sorozatot, a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy váratlan hírről számolt be ma reggelre. Kennedy megerősítette, hogy a sorozat korlátozott lesz, mindez azt jelenti, hogy csak bizonyos részt készítenek belelő a Disney+ szolgáltatóra.

A Lucasfilm megvásárlása óta a Disney számos Star Wars-projektet indított, törölt vagy az induló tervekből valami mást hozott ki. A csalódást keltő Solo: Egy Star Wars-történet után a stúdiónak újra kellett gondolnia a folytatást, még egy ilyen kudarcot nem engedhet meg magának. Több spin-off részt töröltek (köztük a Boba Fett spin-offot), vagy Disney+ sorozatot készítettek belőle. Az utóbbiak közzé tartozik az Obi-Wan Kenobi-sorozat is, amit McGregor korábban már megerősített, hogy antológiafilmnek készült a jedimester kalandja, ám a Disney egy elnyújtott sorozatban kívánja elmesélni a tatuini remeteéletbe kényszerült mester életét.

Az aggasztó hírek ellenére nem törölték a sorozatot, csak átdolgozták a forgatókönyvet, sőt, a legújabb hírek szerint a várnál jóval korábban kezdődik a forgatás. A sorozatról egy másik hír is napvilágot látott, miszerint néhány részből fog csak állni. Ezt most Kathleen Kennedy is megerősítette, hogy limitált széria lesz az Obi-Wan Kenobi – írja a The Wrap.

Nagyon izgalmas volt látni a tehetségeket, akik csatlakoztak. És most egy limitált Obi-Wan Kenobi-sorozaton dolgozunk Deborah Chow rendezővel, aki egyszerűen fenomenális munkát végez.Kathleen Kennedy

Pontosan nem tudni, hogy hány részből fog állni a sorozat, bár korábbi hírek szerint mindössze négy részes lett a teljesen újraírt sorozat, cserébe azonban ezek elnyújtott részek lesznek, hosszabbak, mint amit megszokhattunk a The Mandaloriannál.

Obi-Wan Kenobi

Még több a témában...

A Disney+ megerősítette, hogy csak 2021-ben jön a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a WandaVision első előzetesét, ami a filmekkel ellentétben egy nagyon őrült kalandot ígér

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat