x
Filmek

Új plakátot kapott Rozsomák és X-23 a Loganből

Újabb képet mutattak be a harmadik Farkas-filmhez, a Loganhez melyen Farkas és a fiatal Laura, vagyis X-23 mutáns látható.

Új plakátot kapott Rozsomák és X-23 a Loganből
  • Publishednovember 15, 2016

Újabb képet mutattak be a harmadik Farkas-filmhez, a Loganhez melyen Farkas és a fiatal Laura, vagyis X-23 mutáns látható.

Először Hugh Jackman oldalán tűnt fel a fényképezőgéppel megörökített plakát James Mangold filmjéről, Loganről, amin Rozsomák ölében a fiatal lánnyal futnak a veszély elől, majd jött a hivatalos plakát is, amit az oldal alján megnézhettek. A filmről még mindig nagyon keveset tudunk, pedig már kaptunk előzetest is belőle, illetve számtalan képet, storyboardot megmutatott a rendező az alkotásból, de még így is hiányérzetünk van.

A rendező korábban megerősítette, hogy igazak voltak a pletykák, és az első poszteren látott – valamint a mostanin is – fiatal lány nem más, mint Laura, X-23 klón, akit Farkas génjeiből alkottak meg. A képek után biztosra állíthatjuk, hogy Farkas egyik feladata az lesz, hogy óvja a lányt a gazfickóktól.

Nem csak harmadik Logan filmről beszélhetünk, hanem Hugh Jackman utolsó mutánsos kalandjáról is, hiszen ő, valamint Sir Patrick Stewart ezzel a résszel elköszön az X-filmektől. Sokan arra számítanak, hogy a film egy adott pontjában X-23 idézőjelesen is, de átveszi Logan köpenyét, s ő lesz az új főhős, és vele még találkozni fogunk a jövőben.

cxqaayzwiaab2l4_mini

A Logan filmet, melyben Hugh Jackmant utoljára láthatjuk Farkas szerepben 2017. március 3-án érkezik a mozikba. A filmben Hugh Jackman mellet még Sienna Novikov, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant, és Patrick Stewart színészekkel is találkozhatunk.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.