Wide Screen
Image default
Filmek

Új plakátot kapott Rozsomák és X-23 a Loganből

Újabb képet mutattak be a harmadik Farkas-filmhez, a Loganhez melyen Farkas és a fiatal Laura, vagyis X-23 mutáns látható.

Először Hugh Jackman oldalán tűnt fel a fényképezőgéppel megörökített plakát James Mangold filmjéről, Loganről, amin Rozsomák ölében a fiatal lánnyal futnak a veszély elől, majd jött a hivatalos plakát is, amit az oldal alján megnézhettek. A filmről még mindig nagyon keveset tudunk, pedig már kaptunk előzetest is belőle, illetve számtalan képet, storyboardot megmutatott a rendező az alkotásból, de még így is hiányérzetünk van.

A rendező korábban megerősítette, hogy igazak voltak a pletykák, és az első poszteren látott – valamint a mostanin is – fiatal lány nem más, mint Laura, X-23 klón, akit Farkas génjeiből alkottak meg. A képek után biztosra állíthatjuk, hogy Farkas egyik feladata az lesz, hogy óvja a lányt a gazfickóktól.

Nem csak harmadik Logan filmről beszélhetünk, hanem Hugh Jackman utolsó mutánsos kalandjáról is, hiszen ő, valamint Sir Patrick Stewart ezzel a résszel elköszön az X-filmektől. Sokan arra számítanak, hogy a film egy adott pontjában X-23 idézőjelesen is, de átveszi Logan köpenyét, s ő lesz az új főhős, és vele még találkozni fogunk a jövőben.

cxqaayzwiaab2l4_mini

A Logan filmet, melyben Hugh Jackmant utoljára láthatjuk Farkas szerepben 2017. március 3-án érkezik a mozikba. A filmben Hugh Jackman mellet még Sienna Novikov, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant, és Patrick Stewart színészekkel is találkozhatunk.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Akciódúsra és viccesre sikerült a Predator – A ragadozó legújabb tévészpotja

Kévés Bence Mihály

Fekete-fehér változat is készülhet a Logan – Farkas-filmből

Kévés Bence Mihály

Megérkezett a Predator – A ragadozó szinkronos előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon